ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Δανεικός στη Σάλκε ο Τομπιντό

Inter Milan's Lautaro Martinez, right, fights for the ball with Barcelona's Jean-Clair Todibo during the Champions League, group F soccer match between Inter Milan and F.C. Barcelona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Lautaro Martinez, right, fights for the ball with Barcelona's Jean-Clair Todibo during the Champions League, group F soccer match between Inter Milan and F.C. Barcelona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ζαν-Κλερ Τομπιντό αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα στη Σάλκε μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη γερμανική ομάδα να διατηρεί και οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι.

Στη Σάλκε αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ζαν-Κλερ Τομπιντό. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τόσο των γερμανικών όσο και των ισπανικών ΜΜΕ, ο Γάλλος στόπερ θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στους "βασιλικούς μπλε" από την Μπαρτσελόνα, ενώ στο deal θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι.

O 20χρονος στόπερ, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 από την Τουλούζ αντί 1.000.000 ευρώ, έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια την εφετινή σεζόν, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Champions League. Η παρουσία των Ζεράρ Πικέ, Κλεμάν Λενγκλέ και Σαμουέλ Ουμτιτί έχει ως αποτέλεσμα ο νεαρός αμυντικός να παίρνει μικρό χρόνο συμμετοχής.

Γι' αυτό το λόγο και θέλει να αποχωρήσει, με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα από τη Σάλκε, ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει κι η Μίλαν. Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν προχώρησε για τους "ροσονέρι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαρτσελόνα: "Μάχη" Ποτσετίνο - Σετιέν για αντι-Βαλβέρδε
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ