ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ασίστ και γκολάρα Μέσι κόντρα στη Βαγιαδολίδ

Barcelona's Lionel Messi waves to the fans during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi waves to the fans during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Μέσα σε πέντε λεπτά ο Μέσι έβγαλε μια τρομερή ασίστ και πέτυχε ένα ακόμη ασύλληπτο φάουλ στο πρώτο μέρος του αγώνα με τη Βαγιαδολίδ και η Μπαρτσελόνα έφτασε στο 3-1. (VIDEOS)

Ο Μέσι έκανε πάλι... το θαύμα του και με δύο εκπληκτικές ενέργειες στο παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ μέσα σε πέντε λεπτά έφερε τη Μπαρτσελόνα μπροστά στο σκορ με 3-1.

Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο με τους γηπεδούχους να έχουν ανοίξει το σκορ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν μετά από γκάφα του Τερ Στέγκεν.

Στο 29' όμως ο Μέσι με μια απίθανη ψηλοκρεμαστή μπαλιά είδε την κίνηση του Βιδάλ και του πάσαρε εκεί ακριβώς που έπρεπε με τον Χιλιανό μέσο να πλασάρει και να κάνει το 2-1.

Στο 34' η Μπαρτσελόνα κέρδισε φάουλ αρκετά μακριά από την εστία και προς τα δεξιά. Ο Μέσι πήρε φόρα, έκανε τρία βήματα και με το μαγικό αριστερό του έστειλε τη μπάλα στο παράθυρο της εστίας της Βαγιαδολίδ κάνοντας το μάλιστα να φαίνεται τόσο απλό.

Μάλιστα ο Αργεντινός έχει πετύχει τις τελευταίες πέντε σεζόν 20 γκολ, τα περισσότερα από κάθε παίκτη στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ