ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό

Μπαρτσελόνα: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ισπανική ιστοσελίδα "RAC-1" τα τεστ για τον κορονοϊό στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα βγήκαν όλα αρνητικά και έτσι θα μπορέσουν από την Παρασκευή να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Το πρώτο μικρό βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα πραγματοποίησαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας "RAC-1", τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν την Τετάρτη (5/5) οι ποδοσφαιριστές των μπλαουγκράνα βγήκαν όλα αρνητικά, κάτι που σημαίνει πως από την Παρασκευή θα μπορούν κανονικά να πάρουν μέρος στις ατομικές προπονήσεις.

Τα τεστ που έγιναν, αφορούσαν 18 παίκτες της πρώτης ομάδας και 6 της ομάδας Νέων ενώ ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των Καταλανών που δεν πέρασε από τεστ ήταν ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

Μπαρτσελόνα: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό
AP PHOTO/JOAN MONFORT

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες της "Μπάρσα" έδωσαν επίσης δείγματα αίματος και είχαν ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα μετά από 55 ημέρες χωρίς δραστηριότητα στο Ciutat Esportiva λόγω του περιορισμού, που τους είχε αναγκάσει να προπονούνται στο σπίτι υπό την ηλεκτρονική επίβλεψη των προπονητών του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ