ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Αποκάλυψε το κορεό για το ματς με τη Λίβερπουλ

Barcelona forward Lionel Messi celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Lionel Messi celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα αποκάλυψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter το κορεό με το οποίο θα ντύσει το Καμπ Νου για το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ την Τετάρτη (1/5)

Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (1/5) τη Λίβερπουλ για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League.

Η ατμόσφαιρα αναμένεται γι' ακόμη μία φορά γιορτινή στο Καμπ Νου, αντάξια ενός τόσο σημαντικού παιχνιδιού. Οι "μπλαουγκράνα" κοινοποίησαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, το κορεό με το οποίο θα ντυθεί το γήπεδο κατά την υποδοχή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Η χορογραφία, εκτός από τις κλασικές μπλέ και κόκκινες ρίγες στο κέντρο και τα χρώματα της Καταλονίας στα πέταλα, θα έχει και ένα μήνυμα που θα αναφέρει "Έτοιμοι να χρωματίσουμε την Ευρώπη". Έτσι, η Μπαρτσελόνα δείχνει τις διαθέσεις της για το στόχο της κατάκτηση του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα δεν θα δεις φωτογραφία του Μέσι
Μπαρτσελόνα: Οι πανηγυρισμοί και η φαντασμαγορική απονομή
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ