ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόατενγκ από την Σασουόλο!

Frankfurt's Kevin-Prince Boateng, center, and Dortmund's Maximilian Philipp challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Frankfurt's Kevin-Prince Boateng, center, and Dortmund's Maximilian Philipp challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σε όλα με την Σασουόλο για το δανεισμό του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ και το βράδυ της Δευτέρας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Γκανέζου φορ ως το τέλος της σεζόν.

Μετά την παραχώρηση του Πάκος Αλκάθερ στην Ντόρτμουντ (με τη μορφή δανεισμού) το καλοκαίρι αλλά και τη φυγή του Μουνίρ Ελ Χανταντί πριν λίγες ημέρες (συνεχίζει στην Σεβίλλη) η Μπαρτσελόνα μπήκε στη διαδικασία να ψάξει για εφεδρική λύση για την επίθεσή της και έκανε την... έκπληξη.

Και αυτό γιατί απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που βρέθηκε από το... πουθενά στο μεταγραφικό της ρεπορτάζ, με τους "μπλαουγκράνα" να έρχονται σε συμφωνία με την Σασουόλο για το δανεισμό του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ ως το τέλος της σεζόν έναντι του ποσού των 2.000.000 ευρώ.

Η συμφωνία των δύο συλλόγων περιλαμβάνει οψιόν αγοράς του 31χρονουΓκανέζου επιθετικού από τους Καταλανούς το ερχόμενο καλοκαίρι ύψους 8.000.000 ευρώ, με την παρουσίασή του να είναι προπγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τρίτης.

Σημειώνεται πως η "Μπάρτσα" γίνεται ο δέκατος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Μπόατενγκ, μετά από τις: Χέρτα, Τότεναμ, Ντόρτμουντ, Πόρτσμουθ, Μίλαν, Σάλκε, Λας Πάλμας, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Σασουόλο.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας γίνεται έτσι η τέταρτη ομάδα για τον Μπόατενγκ στις τρεις τελευταίς σεζόν, με το νέο απόκτημα των Καταλανών να έχει απολογισμό 4 γκολ σε 13 παιχνίδια του με τη φανέλα της Σασουόλο στο πρώτο μισό της σεζόν αλλά κανένα μετά το τέλος Οκτωβρίου.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ