ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Τέλος ο Σετιέν"

Soccer coach Quique Setien poses with FC Barcelona's President Josep Maria Bartomeu, left, and director of football Eric Abidal, right, while being officially introduced as the club's new coach at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Jan. 14, 2020. Barcelona made a rare coaching change midway through the season, replacing Ernesto Valverde with former Real Betis manager Quique Setien on Monday. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Soccer coach Quique Setien poses with FC Barcelona's President Josep Maria Bartomeu, left, and director of football Eric Abidal, right, while being officially introduced as the club's new coach at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Jan. 14, 2020. Barcelona made a rare coaching change midway through the season, replacing Ernesto Valverde with former Real Betis manager Quique Setien on Monday. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Cadena COPE", ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου επιβεβαίωσε πως ο Κίκε Σετιέν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των μπλαουγκράνα.

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες στην Μπαρτσελόνα, καθώς αναμένεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις σε αγωνιστικό επίπεδο ύστερα από τον διασυρμό με 8-2 από την Μπάγερν στα προημιτελικά του Final-8 του Champions League. Οι διοικούντες την "Μπάρτσα" πραγματοποιούν συσκέψεις για να ορίσουν το μέλλον της ομάδας, ενώ από την πλευρά τους οι οπαδοί των Καταλανών είναι στα... κάγκελα.

Το βράδυ της Κυριακής (16/08) υπήρξε συνάντηση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ερίκ Αμπιντάλ και τον γενικό γραμματέα, Ραμόν Πλάνες προκειμένου να σχεδιαστεί η νέα εποχή της ομάδας, αλλά και να αναλυθούν τα αίτια πίσω απ' την αποτυχία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός σταθμός "Cadena COPE", ο Μπαρτομέου κατά την αποχώρησή του από τη σύσκεψη, επιβεβαίωσε πως ο Κίκε Σετιέν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία. Ο 61χρονος τεχνικός αποτέλεσε τον διάδοδο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει σε επιτυχίες τους μπλαουγκράνα.

Αποτέλεσμα, να παρθεί η απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Σε 25 αγώνες στον πάγκο των Καταλανών, ο Σετιέν είχε 16 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ