ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Ο Μέσι θα ανανεώσει σίγουρα"

Barcelona's Lionel Messi attends the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi attends the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

O πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Tζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου επανέλαβε τη βεβαιότητα πως ο Λιονέλ Μέσι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αναφέρθηκε στο μέλλον του Κίκε Σετιέν, αλλά και στο ενδιαφέρον για τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ.

To μέλλον του Λιονέλ Μέσι παραμένει στο προσκήνιο για την Μπαρτσελόνα, αφού ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Παρ' όλα αυτά, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Tζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου επανέλαβε τη βεβαιότητά του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο " TV3" πως ο 33χρονος επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης και τα επόμενα χρόνια, καθώς η επιθυμία του είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στην "Μπάρτσα".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μέλλον του Κίκε Σετιέν, αλλά και στο ενδιαφέρον για τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ.

"Έχουμε μιλήσει, μιλάμε και θα ξαναμιλήσουμε με τον Μέσι. Θέλει να ολοκληρώσει εδώ την καριέρα του. Θα ανανεώσει σίγουρα, δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα συνεχίσει εδώ", ήταν το σχόλιο του προέδρου της "Μπάρτσα".

Για την υπόθεση του Λαουτάρο Μαρτίνες: "Έχουμε μιλήσει με την Ίντερ για τον Λαουτάρο, αλλά όχι τώρα. Θα περιμένουμε έως το τέλος της σεζόν και θα επανεξετάσουμε τα πάντα".

Για τον Κίκε Σετιέν: "Ο Κίκε Σετιέν θα είναι στην ομάδα και στο Champions League. Η θέληση είναι να παραμείνει προπονητής και την επόμενη σεζόν. Πρόθεσή μας είναι να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ