ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Να συγχαρούμε τους εαυτούς μας που πείσαμε τον Μέσι να μείνει"

Barcelona's Lionel Messi reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Τζόσεπ Μπαρτομέου τόνισε πως εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της Μπαρτσελόνα πρέπει να συγχαρούν τους εαυτούς τους που κατάφεραν να πείσουν τον Μέσι να μείνει στην ομάδα.

Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι σε δηλώσεις έχει τονίσει πως έμεινε στην Μπαρτσελόνα λόγω της ρήτρας των 700 εκατομμυρίων ευρώ η οποία δεν μπορούσε να σπάσει, ο Τζόσεπ Μπαρτομέου δίνει μία άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Καταλανικής ομάδας πρέπει εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να συγχαρούν τους εαυτούς τους που κατάφεραν να πείσουν τον Αργεντινό να μείνει στην ομάδα.

"Δεν θα μπορούσα να τον αφήσω να φύγει από τον σύλλογο, είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και η ομάδα τον χρειάζεται. Το να έχεις τον Μέσι στην ομάδα σου είναι εγγυημένη επιτυχία, πρέπει να συγχαρούμε τους εαυτούς μας που πείσαμε τον Μέσι να μείνει", δήλωσε ο Μπαρτομέου.

Απλά σε αυτό το σημείο αξίζει να ρίξουμε μία ματιά σε όσα είχε δηλώσει ο Μέσι για το θέμα: " Πίστεψα και ήμουν σίγουρος ότι θα ήμουν ελεύθερος για να φύγω, ο πρόεδρος πάντα έλεγε πως στο τέλος της σεζόν θα μπορούσα να αποφασίσω αν θα έμενα ή όχι. Τώρα στηρίζονται στο γεγονός πως δεν τους ενημέρωσα πριν από τις 10 Ιουνίου, όταν εκείνη την περίοδο ακόμη παλεύαμε στη La Liga, εν μέσω μίας απαίσιας εποχής κορονοϊού, ο οποίος άλλαξε ολόκληρη τη σεζόν.

Κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα μείνω στην ομάδα. Τώρα, πρόκειται να συνεχίσω στον σύλλογο γιατί ο πρόεδρος μου είπε ότι ο μοναδικός τρόπος για να φύγω ήταν η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ, κάτι το οποίο είναι αδύνατο.

Υπήρχε άλλος τρόπος, ήταν να πάμε στα δικαστήρια. Δεν θα πήγαινα ποτέ στα δικαστήρια απέναντι στην Μπαρτσελόνα διότι είναι ο σύλλογος που αγαπώ, που μου έδωσε τα πάντα από τη στιγμή που έφτασα. Είναι ο σύλλογος της ζωής μου, έκανα τη ζωή μου εδώ".

Μάλλον, οι δύο άνδρες έχουν διαφορετική οπτική για το θέμα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ