ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Κατ' αρχήν συμφωνία με τον Ινιέστα για ανανέωση συμβολαίου"

FILE - In this Sunday April 2, 2017 file photo, FC Barcelona's Andres Iniesta gestures during their Spanish La Liga soccer match against Granada in Granada, Spain. Barcelona has Neymar back from suspension but captain Andres Iniesta is in doubt for the local derby against Espanyol this weekend in the Spanish league. Iniesta is bothered by a right leg muscle injury and did not practice on Friday, April 28. (AP Photo/Daniel Tejedor, file)
FILE - In this Sunday April 2, 2017 file photo, FC Barcelona's Andres Iniesta gestures during their Spanish La Liga soccer match against Granada in Granada, Spain. Barcelona has Neymar back from suspension but captain Andres Iniesta is in doubt for the local derby against Espanyol this weekend in the Spanish league. Iniesta is bothered by a right leg muscle injury and did not practice on Friday, April 28. (AP Photo/Daniel Tejedor, file) AP

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου ανέφερε στη συνέντευξή του στη Mundo Deportivo πως ο Αντρές Ινιέστα είναι κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Τι ανέφερε για το θέμα με τον Νεϊμάρ και τις σχέσεις με Μέσι και Σουάρες.

Πρόκειται για μια από τις εμβληματικότερες μορφές στη σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα και στόχος είναι να παραμείνει στο κλαμπ μέχρι να σταματήσει την καριέρα του. Άλλωστε, είναι συνυφασμένη όλη του η διαδρομή με τους Καταλανούς και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον Αντρές Ινιέστα με την φανέλα άλλης ομάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, στην "Mundo Deportivo" αποκάλυψε πως υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με τον Ινιέστα για ανανέωση συμβολαίου και πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έχουν πέσει οι υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

"Έχουμε ήδη μια κατ' αρχήν συμφωνία για ανανέωση και ελπίζουμε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και να πέσουν οι υπογραφές τις επόμενες εβδομάδες. Αυτές τις ημέρες θα συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις, όμως ο Ινιέστα είναι ένας παίκτης που θέλουμε να αποσυρθεί εδώ και να αποσυρθεί όποτε το θελήσει", ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ και συνέχισε για το συμβόλαιο:

"Η ιδέα είναι να έχουμε ένα συμβόλαιο που να ανανεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο, μέχρι να σκεφτεί ότι θέλει να τα παρατήσει ή να το αλλάξει. Θέλουμε να τελειώσει σύντομα αυτό το θέμα, αλλά συνεχίζουμε να συζητάμε. Στην τελική, ο Ινιέστα είναι όπως ο Μέσι, αποτελούν τον καθρέφτη για τα παιδιά της Μασία και των νέων γενεών".

Ο Μπαρτομέου υπεραμύνθηκε της δήλωσης του Πικέ ότι το κλαμπ και οι παίκτες πρέπει να σκέφτονται και να πορεύονται με τον ίδιο τρόπο, ώστε η Μπαρτσελόνα να προχωρά μπροστά και να προοδεύει, ενώ είπε ακόμα πως και αν ο σύλλογος είναι στα δικαστήρια με τον Νεϊμάρ, δεν τον ενόχλησε το ότι οι Μέσι και Σουάρες φωτογραφήθηκαν μαζί του, διότι είναι φίλοι μεταξύ τους και το κατανοεί.

"Είναι φίλοι. Μίλησα ήδη μαζί τους και δεν έχει γίνει τίποτα. Είναι φίλοι μεταξύ τους. Με τον Μέσι έχω μιλήσει ανοιχτά. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Και με κάθε σεβασμό στον Νεϊμάρ, η Μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έπρεπε για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπαρτομέου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ