ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μουρίνιο: "Ο Μέσι πρέπει να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα"

Μουρίνιο: "Ο Μέσι πρέπει να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα"

Με δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο, ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και τις φήμες που ακούγονται περί αποχώρησής του απ' την Μπαρτσελόνα.

Στον Λιονέλ Μέσι στάθηκε με δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο, ο Ζοζέ Μουρίνιο. Για την ακρίβεια, επισήμανε ότι πρέπει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα έως το τέλος της καριέρας του.

Είναι λογικό η περίπτωση του Αργεντινού να απασχολεί αρκετούς συλλόγους. Όπως έγινε γνωστό οι ομάδες του Μάντσεστερ έχουν εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους. Υπενθυμίζουμε ότι δημοσίευμα της "MARCA" αποκάλυψε ότι η Σίτι ενδέχεται να προσφέρει 233.000.000 ευρώ, ώστε να κάνει δικό της τον 29χρονο σούπερ σταρ.

Βέβαια, ο Μουρίνιο έχει τη δική του άποψη για το εν λόγω θέμα: "Κάθε χρονιά εξελίσσεται η ίδια ιστορία με τον Μέσι. Γράφετε ότι θα αποχωρήσει απ' την Μπαρτσελόνα, αλλά πάντα μένει εκεί".

"Ελπίζω να μην φύγει ποτέ απ' τη Βαρκελώνη, επειδή ανήκει στην Μπαρτσελόνα και η Μπαρτσελόνα ανήκει σε αυτόν. Το λογικό είναι να μείνει εκεί απ' όπου αναδείχτηκε. Το καλύτερο για τον ίδιο είναι να κλείσει την καριέρα του στην Καταλονία. Νομίζω ότι τελικά θα υπάρξει συμφωνία, αλλά αυτό είναι η προσωπική μου άποψη".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ