ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μόνο για τελικό ο Νεϊμάρ!

Μόνο για τελικό ο Νεϊμάρ!

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Νεϊμάρ με τον Βραζιλιάνο να "τρέχει" για να προλάβει τον ενδεχόμενο τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων, αν κι αυτό εκτιμάται πολύ δύσκολα.

Ο Νεϊμάρ θα χάσει το Μουντιάλ Συλλόγων - όπως όλα δείχνουν - μετά τον τραυματισμό του στην τελευταία προπόνηση της Μπαρτσελόνα πριν την αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

O Βραζιλιάνος σταρ των "μπλαουγκράνα" υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη το πρωί και επιβεβαιώθηκε η ζημιά στον τένοντα του αριστερού ποδιού.

Αν και στην Μπαρτσελόνα αποφεύγουν να θέσουν χρονοδιαγράμματα εκτιμάται ότι ο Νεϊμάρ θα χάσει τον ημιτελικό του Μουντιάλ Συλλόγων στις 17 Δεκεμβρίου με το νικητή της αναμέτρησης Αμέρικα - Γκουανκζού Εβεργκράντε και θα "τρέξει" για να προλάβει τον ενδεχόμενο τελικό της διοργάνωσης, σε περίπτωση που οι "μπλαουγκράνα" προκριθούν.

Ακόμη κι αυτό, πάντως, εκτιμάται δύσκολο. Τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν απίθανο ο Νεϊμάρ να προλάβει τον τελικό της 20ης Δεκεμβρίου κι ο Βραζιλιάνος να μην παίζει σε κανένα ματς του Μουντιάλ Συλλόγων, που διεξάγεται στην Ιαπωνία.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ