ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Χάρτης με όλα τα γήπεδα του πλανήτη που έχει σκοράρει

Barcelona forward Lionel Messi, celebrates after scoring his side's opening goal from a penalty spot during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Lionel Messi, celebrates after scoring his side's opening goal from a penalty spot during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Το "NSS Magazine" παρουσίασε έναν διαδραστικό χάρτη με όλα τα γήπεδα ανά την υφήλιο που έχει πετύχει γκολ με την Μπαρτσελόνα και την Αργεντινή ο Λιονέλ Μέσι.

Πολλοί άνθρωποι κρεμούν στο τοίχο τους κάποιο χάρτη με σημειωμένες τις χώρες που έχουν επισκεφθεί. Ο Λιονέλ Μέσι θα μπορούσε να έχει στο σπίτι του έναν λίγο διαφορετικό χάρτη, που θα περιέχει όλα τα γήπεδα που έχει σκοράρει έστω και ένα γκολ.

Το συνδρομητικό περιοδικό "NSS Magazine" δημιούργησε έναν τέτοιο χάρτη με την βοήθεια των Google Maps. Συγκεκριμένα, σημείωσε όλα τα γήπεδα στα οποία έχει πετύχει κάποιο τέρμα με την φανέλα, είτε της Μπαρτσελόνα, είτε της Εθνικής Αργεντινής.

Με τους μπλαουγκράνα είναι έτοιμος να φτάσει τα 600 γκολ, εφόσον έχει σκοράρει 412 φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα, 108 φορές στο Champions League και 50 στο κύπελλο Ισπανίας. Σε αυτά προσθέτουμε και τα 65 γκολ με την Αλμπισελέστε.

Η έρευνα δεν υπολογίζει τα γκολ που έχει βάλει ο Μέσι σε κάποιο φιλικό, ενώ, όπως φαίνεται ο Αργεντίνος έχει σκοράρει σε όλες τις ηπείρους εκτός από την Αφρική.

Ο χάρτης που ακολουθεί είναι διαδραστικός και μπορείτε να κλικάρετε στις περιοχές που έχει σημειώσει κάποιο γκολ ο Μέσι. Με πορτοκαλί χρώμα είναι τα τέρματα που έχει πετύχει ο "Pulga" με την Μπαρτσελόνα και με γαλάζιο εκείνα με την Εθνική Αργεντινής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
O γιος του Σουάρες προπονείται στα ψαλιδάκια!
Ο Ζιντάν ονειρεύεται τον Μανέ στη Ρεάλ Μαδρίτης
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ