ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Το "αντίο" από τον Μαρκ Γκασόλ

Μέσι: Το "αντίο" από τον Μαρκ Γκασόλ

Ο Μαρκ Γκασόλ μίλησε στην ισπανική τηλεόραση για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, λέγοντας το δικό του "αντίο" στον μέχρι πρότινος αρχηγό των μπλαουγκράνα.

Το σοκ από την επικείμενη αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα ήταν μεγάλο. Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης προσπαθούσε εδώ και δύο μέρες να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της αλλαγής που επίκειται, δεδομένου ότι ο 33χρονος επιθετικός δεν έχει φορέσει άλλη φανέλα στη διάρκεια της καριέρας του, ούτε περίμενε κανείς πως θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Πλέον, κι ενώ το κλίμα στη Βαρκελώνη είναι πολύ τεταμένο, η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, προετοιμάζοντας το έδαφος (με την απαραίτητη βοήθεια του Πεπ Γκουαρδιόλα) για το "μεγάλο κόλπο" του φετινού καλοκαιριού.

Από τα μπλαουγκράνα στα θαλασσί, είναι κάτι που πάντως πολλοί δεν θα συνηθίσουν εύκολα. Μεταξύ αυτών κι ο Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος μίλησε στην ισπανική τηλεόραση για όσα γίνονται στην αγαπημένη ομάδα του, την Μπαρτσελόνα. Ο σέντερ των Τορόντο Ράπτορς μίλησε από τη "φούσκα" του ΝΒΑ στη Disney World, έχοντας στον τοίχο κρεμασμένη μια φανέλα του Λιονέλ Μέσι, για σημειολογικούς λόγους.

" Ήταν δύο έννοιες αλληλένδετες για δεκαπέντε χρόνια. Ήταν μεγάλη η χαρά να τον βλέπουμε να βρίσκεται στο γήπεδο και να είναι παλεύει, ειδικά όταν μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη της ιστορίας, ο οποίος τυγχαίνει να βρίσκεται σε μια πόλη που ζει πολύ έντονα. Για τον σύλλογο, ο Λιονέλ Μέσι είναι τα πάντα, οπότε όταν έρχεται το τέλος είναι δύσκολο για εμάς να το διαχειριστούμε, σωστά;" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρκ Γκασόλ, λίγες ώρες πριν αυτός κι οι συμπαίκτες του δουν τους Μιλγουόκι Μπακς να μην κατεβαίνουν στο Game 5 με τους Ορλάντο Μάτζικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σίτι και Γκουαρδιόλα ο ιδανικός προορισμός για τον μύθο του Μέσι
Μέσι: Ντου οπαδών και ένταση στο Καμπ Νόου
Μέσι: Ο πατέρας του μιλάει ήδη με την Σίτι
Μέσι: Ο Μπαρτομέου θέλει να συναντήσει άμεσα τον Αργεντινό
Δεν φεύγει ο Μέσι, η Μπαρτσελόνα τον διώχνει
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ