ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Θέλω πολύ να γνωρίσω τον Βαλβέρδε"

FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar pose with their new jersey during a press conference in Tokyo Thursday, July 13, 2017.  They are in the city to introduce Japanese online retailer Rakuten as the main global sponsor of the soccer club. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar pose with their new jersey during a press conference in Tokyo Thursday, July 13, 2017. They are in the city to introduce Japanese online retailer Rakuten as the main global sponsor of the soccer club. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP

Ο Λιονέλ Μέσι έπλεξε το εγκώμιο του νέου του προπονητή στην Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, και υποστήριξε ότι ανυπομονεί να τον γνωρίσει.

Από την Ιαπωνία όπου συμμετέχει μαζί με τους συμπαίκτες του (Πικέ, Νεϊμάρ και Αρντά Τουράν) στην παρουσίαση του νέου χορηγού της εμφάνισης της Μπαρτσελόνα, "Rakuten", ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στη νέα σεζόν των "μπλαουγκράνα" και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον οποίον ανυπομονεί να γνωρίσει.

"Θέλω πολύ να γνωρίσω τον νέο μου προπονητή, να ξεκινήσουμε τη σεζόν και να δώσω όλες μου τις δυνάμεις. Ο Βαλβέρδε έχει αποδείξει πόσο μεγάλος προπονητής είναι.

Κάθε σεζόν όταν ξεκινάμε την προετοιμασία, οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε να κατακτήσουμε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε και μακάρι να τα καταφέρουμε φέτος. Ξεκινάμε από το μηδέν. Δεν γνωρίζουμε τον τρόπο που δουλεύει ο Βαλβέρδε, αλλά τα πήγε καλά σε Βαλένθια και Μπιλμπάο", υποστήριξε ο Λιονέλ Μέσι.

Photo credits: AP Photo/Eugene Hoshiko

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ