ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Θα ήταν απαίσιο να δούμε τον Νεϊμάρ στη Ρεάλ"

Barcelona's Neymar, left, celebrates with teammate Lionel Messi after scoring their side's second goal against Celta during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Neymar, left, celebrates with teammate Lionel Messi after scoring their side's second goal against Celta during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε πρώτη φορά για το ενδεχόμενο ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ. Ο στόχος, το "βάρος" και η "υποχρέωση" με την εθνική Αργεντινής.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, "Tycsports", παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός "αστέρας" μίλησε για το βάρος - όχι όμως και την υποχρέωση - που νιώθει όταν φορά στην "αλμπισελέστε" φανέλα, ενώ πήρε θέση για πρώτη φορά όσον αφορά στο ενδεχόμενο ο Νεϊμάρ να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ.

"Θα ήταν απαίσιο να δούμε τον Νεϊμάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης για όλα όσα σήμαινε για την Μπαρτσελόνα, θα ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για όλους τους οπαδούς. Έφυγε με τον τρόπο που έφυγε, πήρε ένα σημαντικό τίτλο με εμάς, πήρε το Champions League, τη La Liga. Και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο η Ρεάλ θα ήταν πολύ πιο δυνατή από ο,τι είναι", υποστήριξε σχετικά με τον Βραζιλιάνο πρώην συμπαίκτη του, Νεϊμάρ, και στη συνέχεια μίλησε:

Για την εθνική Αργεντινής: "Αφού είπα ότι θα άφηνα την εθνική, το σκέφτηκα ψύχραιμα και διαπίστωσα ότι έδωσα λάθος μήνυμα στους ανθρώπους που παλεύουν για τα όνειρά τους. Αυτήν την τελευταία δεκαετία νιώθουμε ότι έχουμε την υποχρέωση να νικήσουμε και δεν είναι έτσι. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε κανέναν. Πήγαμε σε τρεις τελικούς και τους χάσαμε. Αυτό είναι ένα βάρος που έχουμε".

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: "Ένα καλό Μουντιάλ, θα ήταν να είμαστε στους τέσσερις καλύτερους. Μπορούμε να είμαστε, για την ιστορία που έχουμε. Η Βραζιλία έχει καλούς παίκτες σε ατομικό επίπεδο, λειτουργεί καλά ομαδικά. Εάν κλειστούν καλά πίσω, έχουν γρήγορους παίκτες μπροστά, όπως ο Νεϊμάρ ή ο Κοουτίνιο. Ξέρουν καλά τι κάνουμε κι έχουμε μηχανισμούς. Είχαν την ατυχία να έχουμε τον Νεϊμάρ εκτός δράσης (λόγω τραυματισμού). Δεν ξέρω αν είναι κακό ή καλό, γιατί έρχεται ξεκούραστος".

Για τον Ινιέστα: "Κάναμε μαζί καριέρα, οπότε ο,τι έζησα μαζί του ήταν φανταστικό".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ