ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Τα κορυφαία tweet για την είδηση που σόκαρε το ποδόσφαιρο

Μέσι: Τα κορυφαία tweet για την είδηση που σόκαρε το ποδόσφαιρο

Η επικείμενη αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα έκανε δεκάδες αθλητικούς οργανισμούς να... ονειρευτούν την απόκτησή του. Τα καλύτερα tweet για τον Λιονέλ Μέσι.

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα αποτελεί -δίχως αμφιβολία- την αθλητική είδηση της χρονιάς. Από το απόγευμα της Τρίτης 25 Αυγούστου που "έσκασε" το θέμα, όλος ο αθλητικός πλανήτης κινείται στους... ρυθμούς του 33χρονου επιθετικού, σχολιάζοντας και αναλύοντας όσα θα φέρει η αποχώρησή του από το Καμπ Νόου.

Δεν ήταν λίγες οι ομάδες (όχι μόνο ποδοσφαιρικές) που έσπευσαν να τον "ανακοινώσουν" ή να υπονοήσουν κάτι αντίστοιχο, με τα tweets τους να γίνονται viral. Οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς έκαναν την αρχή στο ΝΒΑ, για να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες όπως οι Σικάγο Μπουλς και οι Σαν Αντόνιο Σπερς. Μέχρι κι οι Ντιτρόιτ Τάιγκερς του MLB ασχολήθηκαν με το θέμα του Λιονέλ Μέσι, κάνοντας tweet για το... ποιος είναι κι αν παίζει μπέιζμπολ. Μέχρι κι η Repsol Honda του MotoGP έσπευσε να τον ντύσει στα χρώματά της!

Από την άλλη, ο Ρίτσαρντ Τζόλι του Guardian πήρε αφορμή από το κύμα αποχωρήσεων στην Μπαρτσελόνα (με αποκορύφωμα αυτή του Λιονέλ Μέσι) για να επισημάνει πως "αν η Μπαρτσελόνα πουλήσει τον Λιονέλ Μέσι, τον Λουίς Σουάρες και τον Ιβάν Ράκιτιτς αυτό το καλοκαίρι, ο Ρόναλντ Κούμαν θα είναι ο μοναδικός που θα έχει απομείνει στο Καμπ Νόου, που θα έχει σκοράρει σε τελικό του Champions League".

Όσο για τις αθλητικές ιστοσελίδες και τους λογαριασμούς στα social media; Πήραν φωτιά, καταδεικνύοντας αφενός την κληρονομιά που αφήνει πίσω του στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι, αλλά και το μέγεθος των επιτευγμάτων του με τη φανέλα των μπλαουγκράνα.

Το Twitter Sports έκανε λογοπαίγνιο με το όνομά του γράφοντας πως "τα πράγματα θα γίνουν πολύ ακατάστατα", ενώ η Λεγανές δημοσίευσε μια φωτογραφία του αρχηγού της, Ουνάι Μπουστίνζα, ο οποίος σε παλαιότερο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε πάρει... αγκαλιά τον Λιονέλ Μέσι για να τον σταματήσει. "Αφήστε μας να πάρουμε τηλέφωνο τον Μπουστίνζα, μπορεί να το λύσει στο λεπτό" ανέφερε χαρακτηριστικά το τιτίβισμα της ισπανικής ομάδας.

AP Photo/Angel Fernandez

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά τιτιβίσματα για χάρη του Λιονέλ Μέσι:





















TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ