ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Στην Βαρκελώνη για το ραντεβού με Μπαρτομέου ο πατέρας του Αργεντινού

Barcelona's Lionel Messi runs during warmup before the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and FC Barcelona at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)
Barcelona's Lionel Messi runs during warmup before the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and FC Barcelona at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο πατέρας και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, μπήκε σε αεροπλάνο για να ταξιδέψει από την Αργεντινή στην Ισπανία και να συναντηθεί με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου για το μέλλον του γιου του (PHOTOS + VIDEO).

Η αντίστροφη μέτρηση για ένα από τα πιο κρίσιμα -πιθανότατα- ραντεβού στην ιστορία της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα. Αναφερόμαστε σε αυτό μεταξύ του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, με τον πατέρα και μάνατζερ του Αργεντινού σούπερ σταρ να μπαίνει σε ιδιωτικό τζετ την Τρίτη και να αφήνει το Ροσάριο, με προορισμό (το πρωί της Τετάρτης) την Βαρκελώνη όπου θα βρεθεί τετ α τετ με τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα την Τετάρτη.

Θέμα συζήτησης των δύο ανδρών -τι άλλο;- το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λιονέλ Μέσι, με την πρόθεση του πατέρα του Μέσι είναι να επιτευχθεί μία συμφωνία που θα επιτρέψει στον γιο του να αφήσει το "Καμπ Νόου" και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ουσιαστικά, ο πατέρας του Pulga θα παίξει το ρόλο του διαμεσολαβητή και του ειρηνοποιού, από τη στιγμή που οι δύο πλευρές βρίσκονται στα μαχαίρια.

Ο Μέσι απέχει από τις προπονήσεις και θεωρεί πως είναι ελεύθερος και η διοίκηση Μπαρτομέου πως δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021 και φεύγει μόνο αν βρεθεί ομάδα που να καλύψει τη ρήτρα των 700.000.000 ευρώ, με τον Χόρχε Μέσι να έχει ως πρόθεσή του να μαλακώσει τη στάση των δύο πλευρών για να καταλήξουν σε ένα γλυκό διαζύγιο.

Το αν θα τα καταφέρει θα φανεί πολύ σύντομα, με τα ισπανικά ΜΜΕ πως το πιθανότερο είναι πως θα συναντήσει το βράδυ της Τετάρτης τον Μπαρτομέου για να μπει ένα τέλος στο σίριαλ Μέσι χωρίς να μείνει κάποια πλευρά δυσαρεστημένη.

Ο ΧΟΡΧΕ ΜΕΣΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ