ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβάντε - Μπαρτσελόνα 0-5: Μέσι, σταμάτα, δεν είναι πια αστείο

FC Barcelona's forward Lionel Messi during their La Liga soccer match between Levante UD and FC Barcelona at Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Sunday, Dec. 16, 2018.(AP Photo/Jose Miguel Fernandez de Velasco)
FC Barcelona's forward Lionel Messi during their La Liga soccer match between Levante UD and FC Barcelona at Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Sunday, Dec. 16, 2018.(AP Photo/Jose Miguel Fernandez de Velasco) AP

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μαγική ασίστ στον Σουάρες και στη συνέχεια πέτυχε τρία γκολ στο 5-0 της Μπαρτσελόνα με τη Λεβάντε, ενώ έβαλε το κερασάκι με μία ακόμα ασίστ στον Πικέ στο 88. (VIDEOS)

Μία ακόμα μοναδική παράσταση έδωσε στην εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα με 5-0 επί της Λεβάντε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός ξεκίνησε με μία μαγική ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του και στη συνέχεια πέτυχε τρία τέρματα, για να κλείσει το σόου με μία ακόμα ασίστ για το τελευταίο γκολ.

Στο 35' ο Μέσι πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή της Λεβάντε και δεξιά. Απέφυγε τρεις παίκτες και περνώντας την μπάλα ανάμεσα από άλλους δύο βρήκε τον αμαρκάριστο Σουάρες ο οποίος έκανε εύκολα το 1-0.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος η Μπαρτσελόνα έκανε το 2-0. Ο Μπουσκέτς την έκλεψε στο κέντρο και με κάθετη βρήκε τον Μέσι που ξεχύθηκε στον κενό χώρο και τη συνέχεια την ξέρετε...

Σε ανάλογο ρυθμό συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο... Στο 47' ο Ζόρντι Άλμπα τον βρήκε στο ύψος του πέναλτι και εκείνος με εξαιρετικό πλασέ δεν του άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Το σόου συνεχίστηκε και λίγο αργότερα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Βιντάλ του έδωσε ένα γκολ πάρε - βάλει και ο Αργεντινός σαν σε προπόνηση έκανε το 4-0!

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με μία ακόμα ασίστ στο 88' δίνοντας έτοιμο γκολ στον προωθημένο Πικέ για να κάνει το τελικό 5-0.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ