ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι σε Βιδάλ: "Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα προσωπικά"

Barcelona's Arturo Vidal, left, celebrates with his teammate Lionel Messi after scoring his side's first goal during the Spanish La Liga soccer match between Valladolid and FC Barcelona at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Saturday, July 11, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Arturo Vidal, left, celebrates with his teammate Lionel Messi after scoring his side's first goal during the Spanish La Liga soccer match between Valladolid and FC Barcelona at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid, Spain, Saturday, July 11, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Λίγο πριν η Ίντερ ανακοινώσει επισημα την απόκτηση του Αρτουρο Βιδάλ, ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε μέσω μίας ξεχωριστής ανάρτησης τον πρώην πλέον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αρτούρο Βιδάλ προσγειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (20/9) στο αεροδρόμιο του Μιλάνο για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα στην Ίντερ, ωστόσο λίγο πριν φορέσει τα νερατζούρι είδε τον Λιονέλ Μέσι να τον αποχαιρετάει με ξεχωριστό τρόπο.

Αυτό το έκανε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να γράφει για τον 33χρονο Χιλιανό μέσο: "Σε ήξερα μόνο από τις κόντρες μας ως αντίπαλοι στα γήπεδα και για μένα έμοιαζες με φαινόμενο, αλλά ήμουν αρκετά τυχερός που σε γνώρισα προσωπικά και με εξέπληξες ακόμα περισσότερο.

Ήταν δύο χρόνια που μοιραστήκαμε πολλά πράγματα και θα λείψεις από τα αποδυτήρια. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για το επόμενο βήμα στην καριέρα σου και είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν ξανά".

Υπενθυμίζεται πως ο Βιδάλ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ. Για την πρώτη (τρέχουσα) σεζόν προβλέπονται απολαβές 5.500.000 ευρώ, ενώ για τη δεύτερη (επόμενη) 6.500.000 ευρώ. Τουτέστιν συνολικές απολαβές διετίας ύψους 12.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ: Στο Μιλάνο ο Βιδάλ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ