ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Περισσότερα γκολ-φάουλ από τη Ρεάλ τις τελευταίες οκτώ σεζόν!

Μέσι: Περισσότερα γκολ-φάουλ από τη Ρεάλ τις τελευταίες οκτώ σεζόν!

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, έφθασε τα 25 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα από απευθείας εκτέλεση φάουλ τις τελευταίες οκτώ σεζόν κι έχει περισσότερα από τη Ρεάλ σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 4-1 την Μπέτις στη Σεβίλλη με τον Λιονέλ Μέσι να φθάνει στο χατ-τρικ και τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει το άλλο γκολ. Ο Αργεντινός άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση των "μπλαουγκράνα" στην Ανδαλουσία στο 18ο λεπτό με τρομερή εκτέλεση φάουλ.

Αυτό ήταν το 25ο γκολ του 31χρονου Αργεντινού σταρ της ομάδας της Βαρκελώνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο ισπανικό πρωτάθλημα τις τελευταίες οκτώ σεζόν, τέταρτο την τρέχουσα. Το εντυπωσιακό είναι ότι έχει περισσότερα γκολ απ' όσα συνολικά η Ρεάλ με αυτόν τον τρόπο τις τελευταίες οκτώ σεζόν.

O Νοτιοαμερικανός έχει 28 συνολικά γκολ σε 330 εκτελέσεις στην καριέρα του συνολικά στο ισπανικό πρωτάθλημα με ποσοστό ευστοχίας 8,5%, την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό του Κριστιάνο είναι 6,1% (19 γκολ σε 310 εκτελέσεις), του Ρομπέρτο Κάρλος ήταν 4,2% (16 γκολ σε 382 εκτελέσεις) και του Ροναλντίνιο 7,3% (15 γκολ σε 205 εκτελέσεις). Δείτε την εκτέλεση φάουλ του Αργεντινού για το 0-1:

Δείτε και τα highlights του ματς:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ