ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Ο TV Boy τον έντυσε Τσε Γκεβάρα

Μέσι: Ο TV Boy τον έντυσε Τσε Γκεβάρα

Ο ανατρεπτικός σχεδιαστής γκράφιτι Σαλβατόρε Μπενιτέντε, γνωστός ως TV Boy, παρουσίασε στο νέο του σχέδιο σε πλατεία της Βαρκελώνης τον Λιονέλ Μέσι ως Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πρωταγωνιστής στα γκράφιτι που σχεδιάζει ο Σαλβατόρε Μπενιτέντε. Ο ΤV Boy μάλιστα είχε στρέψει τα βλέμματα πάνω του όταν έβαλε τον Αργεντινό σε σχέδιο να φιλά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένα σχέδιο που έγινε και εξώφυλλο στο γαλλικό περιοδικό France Football. Ο Ιταλός καλλιτέχνης, μάλιστα, είχε εξηγήσει στο Sport24.gr την πηγή έμπνευσής του. Το νέο του σχέδιο με πρωταγωνιστή τον pulga έχει επαναστατικό άρωμα.

Επέλεξε να ντύσει τον 33χρονο Αργεντινό σταρ - ο οποίος έχει εκφράσει εγγράφως το αίτημα να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα - στο πρόσωπο του συμπατριώτη του επαναστάτη, Τσε Γκεβάρα (1928-1967).

"Hasta siempre, Comandante", ήταν η φράση με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του στα social media. O Μέσι εμφανίζεται με τη βαλίτσα στο χέρι ενώ διακρίνονται οι σημαίες των Ιταλίας, Αγγλίας και Γαλλία ως επόμενοι πιθανοί προορισμοί του ( Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν-Ζερμέν). Δείτε το:

Μέσι: Ο TV Boy τον έντυσε Τσε Γκεβάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

TV Boy: "Γι' αυτό έβαλα Μέσι - Κριστιάνο να φιλιούνται"
Μέσι: Ξέσπασε στους δικηγόρους ο Μπαρτομέου
Μέσι: Ο Γκουαρδιόλα πήγε Βαρκελώνη για να συναντήσει τον Αργεντινό
Mundo Deportivo: "Ο Μανέ ανοίγει την πόρτα στην Μπαρτσελόνα"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ