ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Ο πατέρας του μιλάει ήδη με την Σίτι

Μέσι: Ο πατέρας του μιλάει ήδη με την Σίτι
AP PHOTO/EMILIO MORENATTI, FILE

Την ώρα που ο Μέσι είναι με το ένα πόδι εκτός Μπαρτσελόνα, ρεπορτάζ από Αργεντινή και Ισπανία αναφέρουν πως ο πατέρας του είναι στο Μάντσεστερ και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Pulga στην Σίτι.

Πριν από λίγο καιρό το να έλεγε κάποιος ότι ο Λιονέλ Μέσι θα έβγαζε από πάνω του τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για να φορέσει άλλης ομάδας θα έμοιαζε ως κάτι το ουτοπικό. Τώρα όμως, όσο περνούν οι ώρες από τη στιγμή που διέρρευσε η είδηση της αποστολής fax με την επιθυμία του να αφήσει τον καταλανικό σύλλογο, το σενάριο φαντάζει απόλυτα ρεαλιστικό.

Και ενώ όλοι περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με το μπρα ντε φερ που ενδεχομένως να προκύψει μεταξύ των δύο πλευρών, από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα αρνείται πως ο παίκτης μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, έρχεται μία ακόμα είδηση να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Αυτή δεν έχει σε πρώτο πλάνο τον Αργεντινό επιθετικό αλλά τον πατέρα του, Χόρχε, με το ισπανικό δίκτυο "RAC1" και το αργεντίνικο "TyC Sports" να αποκαλύπτουν πως δεν έχασε καιρό και πέταξε στο Μάντσεστερ, όπου βρίσκεται αυτή την ώρα σε συζητήσεις με ανθρώπους της Σίτι για το ποδοσφαιρικό μέλλον του γιου του.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συζητήσεις των πολιτών με τον πατέρα του Μέσι που αφορούν στην πρόταση των Άγγλων για διετές συμβόλαιο στον Pulga, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί αν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την "Μπάρσα" που αξιώνει το ποσό των 222.000.000 ευρώ για να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από την Σίτι, στο κυνήγι του Μέσι αναμένεται να μπουν και οι Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Μάντσεστερ να έχει πάντως -εκτός από τα χρήματα- και ένα ισχυρό ατού έναντι των άλλων μνηστήρων: τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μέσι και Γκουαρδιόλα διατηρούν άριστες σχέσεις από τη συνύπαρξή τους στους Καταλανούς από το 2008 μέχρι το 2012, με το συγκεκριμένο ζευγάρι να κατακτάει εκείνο το διάστημα 3 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Champions League, 2 Κύπελλα Ισπανίας και 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ