ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Ο Μπαρτομέου έτοιμος να παραιτηθεί για να μείνει ο Pulga

Μέσι: Ο Μπαρτομέου έτοιμος να παραιτηθεί για να μείνει ο Pulga
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε την πρόθεση του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου να παραιτηθεί από την προεδρία εάν ο Μέσι εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι πάτησε το κουμπί της... αυτοκαταστροφής με αποκάλυψη της πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα ως ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και τα τελευταία 24ωρα οι διοικούντες τον σύλλογο καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα τσουνάμι εξελίξεων και να διαχειριστούν τη σοβαρότερη πιθανότατα κρίση στην ιστορία του κλαμπ.

Ακόμα και τώρα όμως που όλα δείχνουν πως ο Pulga αποφάσισε να απαρνηθεί την αγαπημένη του ομάδα και να κλείσει αλλού την καριέρα του, οι Καταλανοί δεν το βάζουν κάτω και κάνουν ό,τι μπορούν για να τον μεταπείσουν.

Μέσι: Ο Μπαρτομέου έτοιμος να παραιτηθεί για να μείνει ο Pulga
AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

"εάν ο Μέσι ανακοινώσει δημόσια την πρόθεσή του να μείνει στην Μπαρτσελόνα τότε ο πρόεδρος Μπαρτομέου είναι έτοιμος να κάνει ένα βήμα προς τα πίσω και να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο".

Ακόμα και έτσι όμως να συμβαίνει και ο Μπαρτομέου να είναι πρόθυμος να παραιτηθεί για να μην χρεωθεί τη φυγή του Αργεντινού, κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι πως με αυτή την κίνηση θα πιεστεί αλλά και θα πειστεί ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ώστε να μην φτιάξει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ισπανίδα ρεπόρτερ Βερόνικα Μπρουνάτι " ο Μέσι θέλει να φύγει είτε είναι πρόεδρος ο Μπαρτεομέου είτε όχι. Η απόφασή του δεν έχει να κάνει μόνο με τον πρόεδρο αλλά με περισσότερα πράγματα.

Αισθάνεται πως ο σύλλογος δεν του προσφέρει ένα αθλητικό πρότζεκτ που να του επιτρέπει να ανταγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο".

Η ίδια μάλιστα ρεπόρτερ υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται ο Μέσι να προχωρήσει σε δημόσια τοποθέτηση ακόμα και εντός της ημέρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ