ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Ο Γκουαρδιόλα πήγε Βαρκελώνη για να συναντήσει τον Αργεντινό

FC Barcelon's coach Pep Guardiola, left, embraces Lionel Messi, from Argentina, after scores during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 5, 2012. FC Barcelona's coach Pep Guardiola will not continue as coach of the Spanish club after this season and assistant Tito Vilanova will take over. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelon's coach Pep Guardiola, left, embraces Lionel Messi, from Argentina, after scores during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 5, 2012. FC Barcelona's coach Pep Guardiola will not continue as coach of the Spanish club after this season and assistant Tito Vilanova will take over. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ισπανική τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ήδη στην Βαρκελώνη, με σκοπό να συζητήσει με τον Μέσι για τη μετακίνησή του στην Μάντσεστερ Σιτι.

Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, της προσφέρεται στο πιάτο και η Μάντσεστερ Σίτι δεν μοιάζει διατεθειμένη να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Την ώρα που η κόντρα του Αργεντινού σούπερ σταρ με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα οδηγείται προς την κορύφωσή της λίγες μόλις ημέρες αφότου δημοσιοποίησε την επιθυμία του περί άμεσης αποχώρησης, οι πολίτες ρίχνουν στη μάχη όλα τα βαριά χαρτιά τους για να κλείσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα τη μεταγραφή του αιώνα.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "El Chiringuito Tv", η Σίτι επιστράτευσε στη "μάχη" το μεγάλο της όπλο, τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να βρίσκεται ήδη στην Βαρκελώνη με σκοπό να συναντηθεί με τον Pulga και να συζητήσουν τα περί μετακίνησής του στην Premier League.

Η εκπομπή είχε μάλιστα για πειστήριο μία φωτογραφία του Γκουαρδιόλα έξω από εστιατόριο της Βαρκελώνης, η οποία εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media και έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φίλους των πολιτών.

Όπως μάλιστα υπογραμμίζει το εν λόγω μέσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας και ο πατέρας και μάνατζερ του Μέσι, Χόρχε, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχουν άμεσες εξελίξεις στο πλέον καυτό μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού στον παγκόσμιο αθλητισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ