ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Ο γιος μου λέει ότι είναι Λίβερπουλ και Βαλένθια επειδή μας κέρδισαν"

Μέσι: "Ο γιος μου λέει ότι είναι Λίβερπουλ και Βαλένθια επειδή μας κέρδισαν"

Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε ότι ο γιος του, Ματέο, για να πάει κόντρα στον πατέρα του και στον αδερφό του Τιάγκο, πανηγυρίζει τα γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης και υποστηρίζει Λίβερπουλ και Βαλένθια επειδή νίκησαν τη Μπαρτσελόνα.

Θα περίμενε κανείς πως οι γιοι του Λιονέλ Μέσι, Τιάγκο και Ματέο, θα ήταν φανατικοί υποστηρικτές της Μπαρτσελόνα και του πατέρα τους. Και αν αυτό ισχύει για τον Τιάγκο, ο Ματέο είναι μια περίπτωση διαφορετική.

Ο Αργεντινός σταρ έδωσε συνέντευξη στο TyC Sports και υποστήριξε χαμογελώντας πως ο Ματέο λατρεύει να πηγαίνει κόντρα στον πατέρα του και στον αδερφό του, θέλοντας να διαφωνεί μαζί τους. Ο Μέσι ανέφερε χαμογελώντας:

"Μερικές φορές στην τηλεόραση πανηγυρίζει τα γκολ της Ρεάλ, για να νευριάσει τον Τιάγκο. Μια άλλη φορά μου λέει: «Εσύ είσαι Μπαρτσελόνα, εγώ Λίβερπουλ που σας νίκησε». Έκανε το ίδιο και με τη Βαλένθια. Μου είχε πει: «Η Βαλένθια σας νίκησε ε; Είμαι οπαδός της Βαλένθια»."

Η Λίβερπουλ είχε αποκλείσει τη Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League, ενώ η Βαλένθια επικράτησε των Καταλανών στον τελικό του Copa Del Rey.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ