ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Ντου οπαδών και ένταση στο Καμπ Νόου

Μέσι: Ντου οπαδών και ένταση στο Καμπ Νόου

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν ντου στο Καμπ Νόου επιχειρώντας να πλησιάσουν τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου διαμαρτυρόμενοι για το αίτημα του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει. Επενέβη άμεσα η αστυνομία και τους απέτρεψε. (VIDEO)

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν για δεύτερη ημέρα έξω από το Καμπ Νου αναρτώντας πανό υπέρ του Λιονέλ Μέσι και κατά του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Κάποιοι εξ αυτών ωστόσο εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η πύλη άνοιξε για να περάσει όχημα τροφοδοσίας και έκαναν ντου. Επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα διαμαρτυρόμενοι για το έγγραφο αίτημα του Αργεντινού να αποχωρήσει.

Πριν προλάβουν να φθάσουν στα γραφεία της Μπάρτσα στο Καμπ Νόου επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και απομάκρυναν του οπαδούς.

Είναι η δεύτερη ημέρα διαμαρτυριών. Την Τρίτη (25/8) λίγο μετά από το ξέσπασμα της είδησης οπαδοί της ομάδας έσπευσαν στο Καμπ Νόου φωνάζοντας συνθήματα και απαιτώντας την παραίτηση του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο πρόεδρος της Μπάρτσα δεν παραιτήθηκε - κρύφτηκε από τους δημοσιογράφους στην παρουσίαση του Τρινκάο - το μέλλον του Αργεντινού συνεχίζει να βρίσκεται μετέωρο και μακριά από τη Βαρκελώνη και οι οπαδοί βρέθηκαν ξανά στο Καμπ Νόου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μέσι: Ο πατέρας του μιλάει ήδη με την Σίτι
TyC: Ο Μέσι θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα
Δεν φεύγει ο Μέσι, η Μπαρτσελόνα τον διώχνει
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ