ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Νέος κύκλος συναντήσεων την Παρασκευή και δεύτερες σκέψεις

Μέσι: Νέος κύκλος συναντήσεων την Παρασκευή και δεύτερες σκέψεις

Δεύτερος κύκλος συναντήσεων την Παρασκευή (4/9) για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κάνει δεύτερες σκέψεις για την αποχώρησή του. Οι λόγοι που κρατούν πίσω τον Αργεντινό.

Κρίσιμη ημέρα για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα media της Ισπανίας και της Αργεντινής.

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του σουπερ σταρ των μπλαουγκράνα συναντήθηκε τόσο με τον πρόεδρο της ομάδας, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου - ο οποίος κατηγορείται από την καταλανική αστυνομία για διαφθορά όσον αφορά στο σκάνδαλο του του Barçagate - όσο και τον γιο του.

Εντός της Παρασκευής (4/9) αναμένεται να υπάρξει δεύτερος κύκλος συναντήσεων ανάμεσα σε εκπροσώπους του Λιονέλ Μέσι και της Μπαρτσελόνα όπως αναφέρει η Sport και η δημοσιογράφος, Μάρτα Φερνάντεθ.

Ακόμη, ωστόσο, δεν είναι γνωστά τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση. Έτσι κι αλλιώς ο πούλγκα κάνει δεύτερες σκέψεις για την αποχώρησή του από τους μπλαουγκράνα. Την αρχή έκανε η εκτίμηση του Αργεντινού δημοσιογράφου, Μάρτιν Αρεβάλο, στην εκπομπή Presionalta του Tyc Sports, περί παραμονής του 33χρονου στην Μπάρτσα μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ακολούθησε ο Χόρχε Μέσι, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σε σύντομη στιχομυθία με ρεπόρτερ της ομάδας. Ποια, ωστόσο, τα κίνητρα αλλαγής στάσης του Λίο; Πρώτα από όλα η άκαμπτη στάση της ομάδας που αρνείται όχι μόνο να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά και να μπει σε διαπραγμάτευση με άλλους.

Η δικαστική οδός για την επίλυση του ζητήματος δεν είναι επιθυμητή ούτε για τον Μέσι, ούτε για τις ενδιαφερόμενες ομάδες ( Μάντσεστερ Σίτι, Παρί). Ο Νοτιοαμερικανός επιθυμεί βελούδινο διαζύγιο, κάτι που μοιάζει απίθανο.

Αλλά και οι ομάδες του Μάντσεστερ και του Παρισιού δεν θέλουν να μπλέξουν σε μια διαδικασία που μπορεί μεσοπρόθεσμα να αποβεί κατά τους. Σύμφωνα δε με την πρώτη σελίδα της Sport αν παραμείνει τελικά ο Μέσι, θα είναι μόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2021 όταν κι εκπνέει το τρέχον συμβόλαιο και με τη λογική ότι από 1η Ιανουαρίου του νέου έτους θα μπορεί να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας βαίνοντας στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας του με την ομάδα της Βαρκελώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαρτσελόνα: Κατηγορούμενος για διαφθορά ο Μπαρτομέου
Μόντριτς: "Χτύπημα στο πρεστίζ του πρωταθλήματος αν φύγει ο Μέσι"
Μέσι: Ο πατέρας του Αργεντινού επιβεβαίωσε τις σκέψεις για παραμονή
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ