ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Μια Ρεάλ μόνος του

Μέσι: Μια Ρεάλ μόνος του

Ο Λιονέλ Μέσι με 16 γκολ και 10 ασίστ στην εφετινή Primera Division, έχει συνεισφέρει σε 26 γκολ της Μπαρτσελόνα, όσα είναι συνολικά τα τέρματα της Ρεάλ Μαδρίτης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 της Χετάφε στο "Coliseum Alfonso Pérez" και βρίσκεται στο +5 από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης, ύστερα από 18 αγωνιστικές στην Primera Division. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο ποδοσφαιριστής που άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης, φτάνοντας τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Αργεντινός, με δεδομένο ότι μετρά και δέκα ασίστ, έχει συνεισφέρει 26 φορές στο σκοράρισμα της ομάδας του. Τόσα ακριβώς είναι όλα τα γκολ που έχει σημειώσει στο πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης (26 τέρματα ενεργητικό, 23 παθητικό), δείγμα της τρομερής σεζόν που πραγματοποιεί, αλλά και της μέτριας πορείας των "μερένγκες", που βρίσκονται στο -10 από τη "Μπάρτσα".

Είναι και κάτι ακόμη άξιο αναφοράς για τον 31χρονο σταρ της Μπαρτσελόνα. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική σεζόν κατά την οποία σημειώνει το πρώτο γκολ της χρονιάς για την ομάδα του στη La Liga. Το ίδιο έκανε το 2016, το 2017 και το 2018.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ