ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Ξέσπασε στους δικηγόρους ο Μπαρτομέου

Μέσι: Ξέσπασε στους δικηγόρους ο Μπαρτομέου
AP PHOTO/ANGEL FERNANDEZ

Το δικηγορικό γραφείο που συμβούλευσε τον Λιονέλ Μέσι να ζητήσει να μείνει ελεύθερος δεν συνεργάζεται πλέον με την Μπαρτσελόνα, κατόπιν απόφασης του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Έγκλημα (υπέρ του Μέσι) και τιμωρία (από τον Μπαρτομέου). Όπως έγινε γνωστό από ισπανικά ΜΜΕ, ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την ενέργεια του δικηγορικού γραφείου, με το οποίο συνεργάζεται η Μπαρτσελόνα, να συμβουλεύσει νομικά τον Λιονέλ Μέσι να ζητήσει να μείνει ελεύθερος και πήρε άμεσα μέτρα.

Αυτά δεν ήταν άλλα από το να απολύσει τους ανθρώπους του δικηγορικού γραφείου από συνεργάτες του συλλόγου, με τον ισχυρό άνδρα των Καταλανών να αισθάνεται προδομένος από τη συμπεριφορά τους και να παίρνει την απόφαση για λύση της συνεργασίας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο γραφείο δικηγόρων είχε ιστορία με την Μπαρτσελόνα καθώς ήταν εκείνο που την εκπροσώπησε όταν είχε αναγκαστεί να πάρει μέρος σε δικαστική διαμάχη αναφορικά με τα ποσά που δόθηκαν στην Σάντος για την αγορά του Νεϊμάρ το 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ