ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Κορυφαίος επιθετικός ο Ρονάλντο, ήταν φαινόμενο"

Barcelona's Luis Suarez, celebrates after scoring his side's third goal with Lionel Messi during a Spanish La Liga soccer match between Eibar and FC Barcelona at the Ipurua stadium in Eibar, Spain, Saturday Oct. 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Luis Suarez, celebrates after scoring his side's third goal with Lionel Messi during a Spanish La Liga soccer match between Eibar and FC Barcelona at the Ipurua stadium in Eibar, Spain, Saturday Oct. 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε σε συνέντευξή του σε ποδοσφαιριστές που θαυμάζει και έκανε ειδική μνεία για δύο Βραζιλιάνους θρύλους της μπάλας: τον Ρονάλντο και τον Ροναλντίνιο.

Για πολύ κόσμο, ο καλύτερος είναι αυτός, όμως για τον Λιονέλ Μέσι ποιος είναι ο καλύτερος επιθετικός της ιστορίας; Η ερώτηση αυτή τέθηκε στον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να απαντήσει, με τον 32χρονο Αργεντινό να δίνει το χρίσμα στον Ρονάλντο, όχι τον Πορτογάλο αλλά τον Βραζιλιάνο.

"Ήταν ένα φαινόμενο, από τους επιθετικούς που μπορούσα να δω ήταν ο καλύτερος όλων. Ήταν εντυπωσιακός", τόνισε σε συνέντευξή του στο "Tyc Sports", για να αναφερθεί στη συνέχεια στον άλλοτε συμπαίκτη τους στους μπλαουγκράνα, Ροναλντίνιο, λέγοντας:

"Μπήκα για πρώτη φορά στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα σε ηλικία 16 ή 17 ετών, ήταν κάτι το περίπλοκο για μένα να βλέπω τόσους πολλούς πρωταθλητές. Όμως ο Ντίνιο με πρόσεχε, με έκανε να αισθάνομαι όμορφα. Και εγώ στο γήπεδο τον έψαχνα πάντα, αν και ήταν λίγα τα χρόνια που περάσαμε μαζί, διασκεδάσαμε πολύ".

Όσον αφορά στον alter ego του αυτή τη δεκαετία στην Μπαρτσελόνα, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τον Λουίς Σουάρες: "Με τον Σουάρες γνωριζόμαστε εδώ και πέντε χρόνια, τώρα παίζουμε μαζί κάθε 3 μέρες, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε μαζί και βρισκόμαστε με κλειστά μάτια. Έχουμε γιους στην ίδια ηλικία, είμαστε μαζί κάθε ημέρα και η σχέση μας γίνεται με τη μέρα όλο και πιο στενή".

Barcelona's Lionel Messi runs with the ball during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi runs with the ball during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Κληθείς δε να απαντήσει για το ποια θα είναι η ομάδα στην οποία θα κλείσει την καριέρα του, ο 32χρονος Αργεντινός δήλωσε: "Έχω ένα όνειρο να παίξω στην Νιούελς Ολντ Μπόις, στην Αργεντινή, αλλα δεν ξέρω αν μπορεί να συμβεί.

Δεν θέλω να φύγω από εδώ, δεν σκέφτομαι να αφήσω την Μπαρτσελόνα. Έχω μία οικογένεια και αυτή είναι η πρώτη μου σκέψη. Η πραγματικότητα είναι πως έχω τρεις γιους, ζω σε ένα μέρος που μου έχει δώσει τα πάντα και, χάρη στο Θεό, είμαι ήρεμος και μπορώ να δώσω στα παιδιά μου ένα θεαματικό μέλλον.

Θα πρέπει να πείσω την οικογένειά μου και τα παιδιά μου, ο Τιάγκο είναι τώρα πια μεγάλος και έχει τους φίλους του, όταν του λέω για πλάκα ότι φεύγουμε, νευριάζει. Όταν πηγαίνουμε στην Αργεντινή για έναν μήνα, θέλει να επιστρέψει εδώ".

Τέλος, ο "Pulga" μίλησε και για την εθνική Αργεντινής και το μεγάλο του στόχο: "Θα μου άρεσε να γίνω πρωταθλητής κόσμου με την εθνική μου ομάδα αλλά πιστεύω ότι δεν άλλαζα τίποτα από αυτά που έχω στην καριέρα μου για να τα έχω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ