ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Η Μπαρτσελόνα τού είπε όχι στο ραντεβού, ζητάει 700 εκατ.ευρώ

Μέσι: Η Μπαρτσελόνα τού είπε όχι στο ραντεβού, ζητάει 700 εκατ.ευρώ
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ/POOL

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να ζήτησε ραντεβού ώστε να φτάσει σε ένα φιλικό διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα, με τους διοικούντες να του δίνουν αρνητική απάντηση, αξιώνοντας 700 εκατ.ευρώ για να τον αφήσουν να φύγει.

Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι πορεύτηκαν μαζί για πάνω από 15 χρόνια γνωρίζοντας τεράστιες επιτυχίες αμφότεροι, ωστόσο αυτή τη στιγμή μοιάζουν να βρίσκονται σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα, όπου ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του και να κυριαρχήσει εις βάρος του άλλου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από την Ισπανία, μόνο εύκολη δεν φαίνεται να είναι η προσπάθεια του Pulga να απεμπλακεί από τους μπλαουγκράνα, που δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να του κάνουν το χατίρι και να τον αφήσουν να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Γκιγιέμε Μπαλάγκ, ο Μέσι ζήτησε από τους παράγοντες της Μπαρτσελόνα να κανονίσουν ένα ραντεβού και σε αυτό να κανονίσουν όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να καταλήξουν σε ένα φιλικό διαζύγιο, που δεν θα φθείρει καμία από τις δύο πλευρές.

Το αίτημά του ωστόσο αυτό έπεσε στο κενό, με τους διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο να είναι αποφασισμένοι να σκληρύνουν τη στάση τους απέναντί του. Συγκεκριμένα, τού έκαναν γνωστό πως δεν επιθυμούν να κάτσουν στο τραπέζι μαζί του και πως δύο είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο.

Είτε ο ίδιος να δεχτεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους μπλαουγκράνα που λήγει το καλοκαίρι του 2021 και οι δύο πλευρές να διαπραγματευτούν νέο deal ή να βρεθεί ομάδα που θα δεχτεί να καλύψει τη ρήτρα των 700.000.000 ευρώ, ρήτρα που σύμφωνα με την Μπαρτσελόνα είναι ακόμα σε ισχύ και την οποία αμφισβητεί η πλευρά του Αργεντινού φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ