ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: H La Liga ανακοίνωσε ότι η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων βρίσκεται σε ισχύ

Μέσι: H La Liga ανακοίνωσε ότι η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων βρίσκεται σε ισχύ
RAFAEL MARCHANTE/POOL VIA AP

Η La Liga με ανακοίνωσή της έκανε γνωστο ότι η συμφωνία ανάμεσα στον Μέσι και την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ακόμη σε ισχύ, όπως και η ρήτρα αποδέσμευσής του που ανέρχεται στα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μέσι αποφάσισε να πως η σχέση του με την Μπαρτσελόνα πρέπει να κοπεί και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο, η απάντηση της διοίκησης των Καταλανών είναι ότι μπορεί να αποχωρήσει μόνο αν βρεθεί κάποια ομάδα που θα καλύψει την ρήτρα των 700.000.000 ευρώ.

Οι δύο πλευρές συγκρούστηκαν, αφού ο Μέσι ισχυρίζεται πως η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον τελικό του Champions League και έτσι πρόλαβε να ασκήσει το δικαίωμά του για μονομερή αποχώρησή του που τον δέσμευε και τους μπλαουγκράνανα ισχυρίζονται πως η σεζόν έκλεισε στις 10 Ιουνίου και η ρήτρα αποδέσμευσης ισχύει ακόμα.

Τελικά, η La Liga πήρε θέση με ανακοίνωσή της, όπου κάνει γνωστό ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων ισχύει, όπως και η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ. "Η συμφωνία ισχύει ακόμη και η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ είναι μόνος τρόπος αποχώρησης" αναφέρει η θέση της διοργανώτριας Αρχής.

Νωρίτερα, η Cadena Ser ι σχυριζόταν ότι η εν λόγω ρήτρα έπαψε να ισχύει για την σεζόν 2020-2021. Τα γεγονότα παρακολουθεί από κοντά η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία εμφανίζεται ως το φαβορί, για την απόκτηση του Αργεντινού σταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν απών από την πρώτη συγκέντρωση των παικτών της Μπαρτσελόνα εν όψει της νέας σεζόν, κάτι το οποίο είχε ανακοινώσει από πριν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ