ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι για Σουάρες: ''Δεν έπρεπε να σε διώξουν, τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον''

Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει με τον Λιονέλ Μέσι για το τέρμα που πέτυχε ο δεύτερος στο Μπαρτσελόνα - Ντόρμουντ για τους ομίλους του Champions League
Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει με τον Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο το Λουίς Σουάρες, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντας αιχμές για την άσχημη συμπεριφορά της διοίκησης Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, προς το φίλο του.

Ο Λουίς Σουάρες από την Τετάρτη (23/9) αποτελεί παρελθόν για τη Μπαρτσελόνα, καθώς ο 33χρονος Ουρουγουανός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη και την Ατλέτικο. Ο πρώην συμπαίκτης του, αλλά και καλός του φίλος, Λιονέλ Μέσι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου είπε δικό του ''αντίο'' στο Σουάρες.

Ο σούπερ σταρ των Καταλανών μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα εξέφρασε την αγάπη του για εκείνον, ενώ δεν έκρυψε και τη στεναχώρια του, που χωρίζουν οι δρόμοι τους. Μάλιστα, κατηγόρησε έμμεσα τους διοικούντες το σύλλογο, για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στον Σουάρες.

Αναλυτικά το μήνυμα: ''Είχα ήδη την ιδέα, αλλά σήμερα μπήκα στο αποδυτήριο και η κάρτα πραγματικά έπεσε. Πόσο δύσκολο θα είναι να μην συνεχίζω να μοιράζομαι κάθε μέρα μου μαζί σου, τόσο στα γήπεδα όσο και εκτός. Θα μας λείψεις τόσο πολύ. Ήταν πολλά χρόνια, πολλά ζευγάρια, γεύματα, δείπνα ... Πολλά πράγματα που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, κάθε μέρα μαζί.

Θα είναι περίεργο να σε βλέπω με άλλη φανέλα και πολύ περισσότερο να σε βλέπεις εσύ. Άξιζες να φύγεις για αυτό που είσαι: ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του συλλόγου, επιτυγχάνοντας σημαντικά πράγματα τόσο ως ομάδα όσο και ξεχωριστά. Και να μην σε διώξουν όπως έκαναν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το σημείο τίποτα δεν με εκπλήσσει.

Σου εύχομαι ό, τι καλύτερο σε αυτή τη νέα πρόκληση. Σε αγαπώ πολύ, σε αγαπώ πάρα πολύ. Τα λέμε σύντομα φίλε''.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ