ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Εκπληκτική η εικόνα μας στο γήπεδο, τυχερός στα δυο γκολ"

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 30, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 30, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναφέρθηκε στα δυο γκολ που πέτυχε και στην εμφάνιση των μπλαουγκράνα.

Με τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει δις μέσα σε τέσσερα λεπτά και τον Φελίπε Κοουτίνιο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, η Μπαρτσελόνα "καθάρισε" με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε πανάξια στα ημιτελικά του Champions League

Ο Αργεντινός ήταν ο παίκτης που έκανε τη (μεγάλη) διαφορα μεταξύ των δύο ομάδων αφού χάρισε στην Μπαρτσελόνα αβαντάζ δύο τερμάτων από το πρώτο 20λεπτο (στο δεύτερο γκολ φέρει ακέραια ευθύνη ο Ντε Χέα) ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Βραζιλιοάνος διαμόρφωσε το τελικό σκορμε ασύλληπτο φαλτσαριστό μακρινό σουτ στο 61'.

Στην πολλή καλή απόδοση της ομάδας του στάθηκε ο Μέσι, μιλώντας για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα, ενώ δεν είχε πρόβλημα να πει πως στα γκολ που πέτυχε, ήταν και τυχερός, ειδικά στο δεύτερο.

"Σήμερα η εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο ήταν εκπληκτική. Δείξαμε ποιοι είμαστε. Στα πρώτα πέντε λεπτά δεν μπήκαμε καλά, ήμασταν ακόμα κρύοι και αγχωμένοι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν λίγο περίεργο, γι' αυτό μπήκαμε με αυτό το τρόπο. Έπρεπε να προσέξουμε, στην συνέχεια πιάσαμε ρυθμό ήρθαν τα γκολ και πιάσαμε μια εκπληκτική εμφάνιση.

Η αλήθεια είναι πως ήμουν λίγο τυχερός στο πρώτο γκολ, να στείλω τη μπάλα ακριβώς εκεί που ήθελα. Το δεύτερο γκολ ήταν ακόμα πιο τυχερό, γιατί ήταν και το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ευτυχώς ξεπεράσαμε τον προημιτελικό γύρο. Εδώ και μερικά χρόνια δεν τα καταφέρναμε. Φτάσαμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας.

Πρέπει να διορθώσουμε τον τρόπο που μπήκαμε στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε ένα παιχνίδι Champions League και είχαμε την εμπειρία με τα ματς με την Ρόμα. Εκεί σε 5-10 λεπτά, αν κάνεις κάτι λάθος, μπορούν να πάνε όλα στραβά και να χάσεις την πρόκριση. Αυτό πρέπει να το έχουμε υπόψη μας στ6α ημιτελικά είτε αντιμετωπίσουμε τη Λίβερπουλ, είτε είτε την Πόρτο.

Όποια ομάδα και να αντιμετωπίσουμε θα είναι δύσκολη. Στους «4» πηγαίνουν οι ομάδες που το αξίζουν θα είναι περίπλοκα τα πράγματα. Κάνουμε κάθε βήμα ξεχωριστά κάθε φορά, τώρα έχουμε το πρωτάθλημα που πρέπει να τελειώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και μαθηματικά".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ