ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Δεν περίμενα ο Κριστιάνο να φύγει από τη Ρεάλ"

Barcelona's Lionel Messi, center right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, center right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε ότι εξεπλάγη από την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ για τη Γιουβέντους κι έπλεξε το εγκώμιο των "νέων", Αρτούρ και Βιδάλ.

Συνέντευξη στο "Catalunya Ràdio" παραχώρησε ο "αστέρας" της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι. Ο "Pulga" ομολόγησε την έκπληξη που ένιωσε με την απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να πάει στη Γιουβέντους.

"Εξεπλάγην από τη φυγή του Κριστιάνο, δεν τον φανταζόμουν εκτός Ρεάλ, ούτε ότι θα μπορούσε να πάει στη Γιουβέντους. Ακούστηκαν πολλές ομάδες, αλλά η Γιουβέντους λιγότερο. Με εξέπληξε πολύ, αλλά είναι κι αυτή μεγάλη ομάδα.

Χωρίς τον Κριστιάνο η Ρεάλ θα είναι λιγότερο καλή και η Γιουβέντους μετατρέπεται ξεκάθαρα σε φαβορί για να κατακτήσει το Champions League γιατί έχει πολύ καλή ομάδα και τώρα έχει και τον Κριστιάνο", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταγραφικές προσθήκες των "μπλαουγκράνα":

"Πρέπει να πω κάτι για τον Αρτούρ, δεν τον γνώριζα πολύ και με εξέπληξε. Τηρουμένων των αναλογιών έχει στυλ παρόμοιο με τον Τσάβι. Θέλει πάντα την μπάλα, δεν την χάνει, παίζει με κοντινές πάσες, είναι αξιόπιστος. Έχει το στιλ που πάντα ψάχνουμε σε αυτή την ομάδα.

Κατάλαβε πολύ γρήγορα τις προπονήσεις, να παίζει με κοντινές πάσες, κάτι το οποίο παίρνει χρόνο σε όσους έρχονται στην Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά. Το κατάλαβε γρήγορα. Το να έχεις παίκτες που χειρίζονται καλά την μπάλα, δουλεύουν αρκετά σε φυσική κατάσταση και βοηθούν αμυντικά, όπως ο Αρτούρο Βιδάλ, είναι σημαντικό για την ομάδα. Κάθε φορά το ποδόσφαιρο γίνεται πιο τακτικό αμυντικά".

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ