ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Δεν με έχουν αποθεώσει έτσι ξανά αντίπαλοι οπαδοί" (VIDEOS)

Μέσι: "Δεν με έχουν αποθεώσει έτσι ξανά αντίπαλοι οπαδοί" (VIDEOS)

Οι οπαδοί της Μπέτις στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" αποθέωσαν τον Λιονέλ Μέσι για το χατ-τρικ του κι ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα παραδέχθηκε ότι δεν το έχει συναντήσει ξανά σε τέτοιο βαθμό στο παρελθόν. (VIDEOS)

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 4-1 την Μπέτις στη Σεβίλλη με τον Λιονέλ Μέσι να φθάνει στο χατ-τρικ και τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει το άλλο γκολ και βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο (στο +10 από την Ατλέτικο).

Ο Αργεντινός σταρ των "μπλαουγκράνα" ήταν βγαλμένος από άλλον πλανήτη, πέτυχε πανέμορφα γκολ - το τέταρτο με διαφορά το καλύτερο - έκανε συμπαίκτες και αντιπάλους να τραβήξουν τα μαλλιά τους για τις απίστευτες εμπνεύσεις του.

Μάλιστα, οι οπαδοί της Μπέτις αποθέωσαν τον 31χρονο Νοτιοαμερικανό μαζικά φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του και χειροκροτώντας, παρά τη συντριβή των "βερδιμπλάνκος", για την ποδοσφαιρική παράσταση (ακόμη μία) που τους προσέφερε.

Ο "Λέο" επιφύλαξε ιδιαίτερη αναφορά στη συμπεριφορά των Ανδαλουσιάνων μετά τη λήξη του ματς, αναγνωρίζοντας ότι παρόμοια αποθέωση δεν έχει γνωρίσει από οπαδούς αντίπαλης ομάδας.

"Είμαι ευγνώμων, δεν μου έχει ξανασυμβεί. Εδώ πάντα μας φέρονται καλά, αλλά δεν παύουμε να είμαστε αντίπαλοι", υποστήριξε ο "pulga". Θυμηθείτε τα highlights του ματς με το χατ-τρικ του Λιονέλ Μέσι:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ