ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Cadena Ser για Μέσι: Δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ

Cadena Ser για Μέσι: Δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ

Νέα διάσταση στην κόντρα Μέσι-Μπαρτσελόνα δίνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser, αποκαλύπτοντας πως η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ δεν έχει πια ισχύ για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι ήταν δύο ποδοσφαιρικές έννοιες ταυτόσημες για πάρα πολλά χρόνια και η μία έμοαιζε να μην έχει ζωή και υπόσταση δίχως την άλλη, όμως το καλοκαίρι του 2020 ήρθε να ανατρέψει κάθετι δεδομένο και θέσφατο που είχαμε στο μυαλό μας.

Είναι το καλοκαίρι που ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποφάσισε πως αυτή η σχέση πρέπει να κοπεί και να αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, με τον Μέσι να ενημερώνει τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για τις προθέσεις του και την απάντηση που δέχτηκε να είναι "φεύγεις μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τη ρήτρα των 700.000.000 ευρώ.

Σε αυτό το σημείο μάλιστα είχαμε την απόλυτη σύγκρουση των δύο πλευρών, με τον Μέσι να ισχυρίζεται πως η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον τελικό του Champions League καθώς μεταφέρθηκε λόγω του κορονοϊού και πρόλαβε έτσι να ασκήσει το δικαίωμά του περί μονομερούς αποχώρησής από το συμβόλαιο που τον δέσμευε και τους μπλαουγκράνα να ισχυρίζονται πως η σεζόν έκλεισε στις 10 Ιουνίου και η ρήτρα αποδέσμευσης ισχύει ακόμα.

Ωστόσο, ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός "Cadena Ser" ήρθε να προσθέσει ακόμα περισσότερο αλατοπίπερο σε αυτό τον καυγά, παίρνοντας το μέρος του Μέσι, αφού υποστηρίζει πως το δίκαιο είναι στην πλευρά του Αργεντινού και μπορεί να φύγει από το "Καμπ Νόου", χωρίς να υπάρχει ο βραχνάς των 700.000.000 ευρώ να πνίγει εκείνον και την όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει.

Cadena Ser για Μέσι: Δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ/POOL

Ουσιαστικά, αυτό που υποστηρίζει ο "Cadena Ser" είναι πως μόνο αν ο Μέσι αποφάσιζε να αφήσει την Μπαρτσελόνα εντός της τριετίας θα έπρεπε να καλυφθεί η ρήτρα, με το χρονικό αυτό διάστημα να έχει παρέλθει όμως και ο Pulga να μπορεί να αποχωρήσει τώρα ως ελεύθερος.

Φυσικά, όλα αυτά η διοίκηση της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να τα αρνείται και σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ των ισπανικών αθλητικών εφημερίδων, το πιθανότερο είναι οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους, από τη στιγμή που αρνούνται πεισματικά να τα βρουν εξωδικαστικά και να καταλήξουν σε μία κοινή απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ