ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Δεν είμαι τόσο εγωιστής όπως παλιότερα"

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Μέσι (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε ότι έχει αλλάξει η ποδοσφαιρική του σκέψη στο πέρασμα των χρόνων και υποστήριξε ότι πλέον δεν είναι τόσο εγωιστής.

Με μία ακόμη "εξωγήινη" εμφάνιση έδωσε στην Μπαρτσελόνα την πρόκριση επί της Τσέλσι και το "εισιτήριο" για τα προημιτελικά του Champions League (εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα, όπως προέκυψε από την κληρωτίδα της Παρασκευής).

Ο Αργεντινός "αστέρας" σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "America TV" εξήγησε τη σταδιακή αλλαγή της ποδοσφαιρικής του σκέψης.

"Παλαιότερα, προσπαθούσα να κλέψω την μπάλα και κάνω το παιχνίδι μου. Σήμερα, προσπαθώ να παίξω περισσότερο με την ομάδα, να μην είμαι τόσο εγωιστής. Προσπαθώ να πάω την ομάδα σε άλλη θέση. Τρέχω όπως έτρεχα πάντα, αλλά με διαφορετικό τρόπο", υποστήριξε ο Αργεντινός.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ