ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Δεν ανταγωνίζομαι τον Κριστιάνο"

Μέσι: "Δεν ανταγωνίζομαι τον Κριστιάνο"

Ερίζουν εδώ και χρόνια για τον τίτλο του κορυφαίου στον πλανήτη, όμως εκείνος δεν το βλέπει ανταγωνιστικά. Διαβάστε τι δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς επίσης και για το αν το βλέπει τον ίδιο σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα στο άμεσο μέλλον.

"Ο κόσμος μας βλέπει να ανταγωνιζόμαστε αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν ανταγωνίζομαι τον Κριστιάνο και εκείνος δεν ανταγωνίζεται εμένα, εγώ κοιτάζω μόνο να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου", δήλωσε ο τετράκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας σε συνέντευξη του στην αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας "Yahoo" ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να αφήνει τη La Liga για να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα, απάντησε:

"Δεν μου αρέσει να βλέπω πάρα πολύ μακριά. Είμαι ένα άτομο που ζει την κάθε στιγμή και τώρα είμαι στη Μπαρτσελόνα στη La Liga, εδώ έχω περάσει όλη μου τη ζωή και αισθάνομαι πολύ καλά".

Κληθείς δε να κάνει εκτίμηση για το πότε θεωρεί πως θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στον αγώνα με την Λας Πάλμας (έλαβε χωρα στις 26 Σεπτεμβρίου και η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για αποχή του για 7-8 εβδομάδες από τα γήπεδα ), ήταν σαφής:

Μέσι: "Δεν ανταγωνίζομαι τον Κριστιάνο"

"Είχα μία διαφορετική αίσθηση σε σύγκριση με τις προηγούμενες φορές, κατάλαβα αμέσως ότι δεν ήταν κάτι ασήμαντο. Για έναν αθλητή το να είναι τραυματίας είναι η χειρότερη αίσθηση του κόσμου αλλά το μοναδικό πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να είμαι υπομονετικός μέχρι να επιστρέψω στο 100%.

Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπάρχει κάποια καθορισμένη ημερομηνία στην οποία είναι να επιστρέψω, θα ξαναπαίξω όταν θα αισθανθώ πως θα έχω αποθεραπευτεί πλήρως".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ