ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Mέσι: Δείπνησε με τον Σουάρες σε πολυτελές εστιατόριο

Barcelona's Lionel Messi, right, celebrates with Barcelona's Luis Suarez after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi, right, celebrates with Barcelona's Luis Suarez after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Την Τετάρτη (26/8) το βράδυ ο Μέσι εμφανίστηκε να βγαίνει από πολυτελές εστιατόριο της Βαρκελώνης μαζί με τον Λουίς Σουάρες, με τον οποίο δείπνησαν.

Τα άνω κάτω έχει φέρει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί θέλουν να τον κρατήσουν, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του.

Την δεύτερη μέρα μετά την απόφασή του, ο Αργεντινός δείπνησε με τον συμπαίκτη και φίλο του, Λουίς Σουάρες. Σύμφωνα με το δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα του Chiringuito, ο Μέσι εμφανίστηκε στην έξοδο ενός πολυτελούς εστιατορίου στην Βαρκελώνη μαζί με τον Ουρουγουανό στράικερ.

Ο Λουίς Σουάρες ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, που ο νέος τεχνικός των Καταλανών, Ρόναλντ Κούμαν, φαίνεται να μην υπολογίζει. Μάλιστα, όπως τονίζει η Marca, αυτός ήταν ένας από τους πολλούς λόγους που ωθούν τον Μέσι στην αποχώρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σίτι και Γκουαρδιόλα ο ιδανικός προορισμός για τον μύθο του Μέσι
Πρωτοσέλιδα ισπανικού Τύπου: "Η Σίτι έχει το προβάδισμα για τον Μέσι"
Μέσι: Ζήτησε από τον Νεϊμάρ να τον ακολουθήσει στην Μάντσεστερ Σίτι
TyC: Ο Μέσι θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα
Μέσι: Ο Μπαρτομέου θέλει να συναντήσει άμεσα τον Αργεντινό
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ