ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Απαντά στη La Liga με επίσημη δήλωση

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Λιονέλ Μέσι θα απαντήσει εντός της Παρασκευής (4/9) στη La Liga, η οποία την 30ή Αυγούστου ανακοίνωσε ότι η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ βρίσκεται σε ισχύ.

Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Από το βράδυ της 25ης Αυγούστου όταν ο Αργεντινός έστειλε το burofax στα γραφεία των μπλαουγκράνα με το οποίο ζητούσε να αποχωρήσει άμεσα έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά, έχουν μιλήσει πολλοί, εκτός από τον ίδιο τον 33χρονο Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο πούλγκα τοποθετείται για πρώτη φορά και με επίσημη δήλωσή του εντός της ημέρας σύμφωνα με τον SER Catalunya να απαντήσει στη La Liga, η οποία την 30ή Αυγούστου ανακοίνωσε ότι η ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 700.000.000 ευρώ βρίσκεται σε ισχύ.

Το νομικό επιτελείο του Λιονέλ Μέσι επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες. Το περιεχόμενο της δήλωσης αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία καθώς θα διαλευκάνει το τοπίο για τον Αργεντινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μέσι: Νέος κύκλος συναντήσεων την Παρασκευή και δεύτερες σκέψεις

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ