ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μεγαλείο από Μπαρτσελόνα, προσφέρει το ιατρικό της επιτελείο στον Μπερίσο!

Sevilla's head coach Eduardo Berizzo gestures to his players during the Champions League group E soccer match between Spartak Moscow and Sevilla at the Otkrytiye Arena in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 17,2017.(AP Photo/Pavel Govolkin)
Sevilla's head coach Eduardo Berizzo gestures to his players during the Champions League group E soccer match between Spartak Moscow and Sevilla at the Otkrytiye Arena in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 17,2017.(AP Photo/Pavel Govolkin) AP

Η Μπαρτσελόνα αποδεικνύει με πράξεις ότι θέλει να λέγεται κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος, προσφέροντας το ιατρικό της επιτελείο στον Μπερίσο, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

Οι αθλητικοί οργανισμοί δεν περιχαρακώνονται στις τέσσερις γραμμές ενός γηπέδου, αλλά (πρέπει να) είναι κάτι παραπάνω, κάτι σπουδαιότερο. Η Μπαρτσελόνα θέλει να λέει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι τα λόγια συνοδεύονται με πράξεις.

Ο σύλλογος της Καταλωνίας, ο οποίος πολλάκις έχει δείξει την διαφορετική αντίληψη που έχει στα πράγματα, βρίσκεται στο πλάι του προπονητή της Σεβίλλης, Εδουάρδο Μπερίσο, όχι απλά με λόγια, αλλά με πράξεις. Άλλωστε, όταν μιλάμε για υγεία, καλές είναι οι ευχές, αλλά πρωτίστως μετράει η βοήθεια, αν κάποιος μπορεί να την παράσχει.

Η Μπαρτσελόνα, πέρα από το μήνυμα συμπαράστασης στον Αργεντινό κόουτς, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του προστάτη, κάτι που το ανακοίνωσε ο ίδιος στους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λίβερπουλ και το επιβεβαίωσε μια ημέρα μετά και ο σύλλογος, προσφέρει τους γιατρούς της στον Μπερίσο.

Εξαιτίας του ότι αντιμετώπισαν περιστατικά όπως του Ερίκ Αμπιντάλ και του Τίτο Βιλανόβα, έχουν τις γνώσεις για να μπορέσουν να προσφέρουν βοήθεια στον προπονητή της Σεβίλλης, γι' αυτό και τίθενται στην διάθεσή του, εφόσον ο ίδιος το θελήσει.

Αν μη τι άλλο, μια τρομερή ενέργεια από τους "μπλαουγκράνα", που αποδεικνύει και το μεγαλείο του αθλητισμού...

AP Photo/Pavel Govolkin

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ