ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Με Σακίρα το σχολείο της Μπαρτσελόνα στην Κολομβία

Με Σακίρα το σχολείο της Μπαρτσελόνα στην Κολομβία

Η σύζυγος του Ζεράρ Πικέ, Σακίρα, παρουσίασε σε αίθουσα του "Camp Nou" την εκδήλωση ανέγερσης σχολείου στη πατρίδα της, Κολομβία, υπό τις ευλογίες της Μπαρτσελόνα. (video)

Γεννήθηκε στις 2 Φλεβάρη του 1977 στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας. Μπορεί εδώ και χρόνια να ζει μακριά από τη γενέτειρά της, αλλά έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται μέσω φιλανθρωπικών δράσεων. Η Σακίρα επελέγη από την Μπαρτσελόνα ώστε να παρουσιάσει την εκδήλωση ανακοίνωσης ίδρυσης σχολείου στην πόλη της χώρας της Νοτίου Αμερικής.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο σύζυγός της, Ζεράρ Πικέ, συνεργαζόμενη με εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κολομβίας θα προσφέρει 1.200.000 ευρώ για την ανέγερση του σχολείου στο πλαίσιο ενός ευρύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος.

"Η επένδυση στην εκπαίδευση είναι ο μόνος τρόπος για να καταπολεμήσεις στη φτώχεια. Είναι τιμή μου που ανακοινώνω εγώ ένα πρότζεκτ τόσο σημαντικό σε ένα μέρος τόσο σημαντικό για εμένα, τον Ζεράρ (Πικέ) και τα παιδιά μας. Μακάρι αυτή η πρωτοβουλία να σώσει πολλά παιδιά από τη βία. Για εμένα αυτή η ανακοίνωση είναι πιο σημαντική κι από το να κερδίσω ένα βραβείο", υποστήριξε η Σακίρα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ