ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μαρσέλο Μπέχλερ: "Ο Μέσι θέλει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα"

Μαρσέλο Μπέχλερ: "Ο Μέσι θέλει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα"

Ο δημοσιογράφος Μαρσέλο Μπέχλερ αποκάλυψε ότι ο Λιονέλ Μέσι θέλει να φύγει τώρα από τη Μπαρτσελόνα και πως έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση γι' αυτό.

Ο Μαρσέλο Μπέχλερ, ανταποκριτής στη Βαρκελώνη για την πολύ γνωστή βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "Esporte Interativo", αποκάλυψε ότι ο Λιονέλ Μέσι θέλει να φύγει άμεσα από τη Μπαρτσελόνα και όχι το 2021. Και πως μάλιστα έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση του κλαμπ για την επιθυμία του.

Ο Μπέχλερ είναι ο δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί και το ρεπορτάζ του για τον Αργεντινό σταρ έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο ρεπορτάζ του ο Βραζιλιάνος ρεπόρτερ επικαλείται έγκυρη πηγή στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, ο οποίος υποστήριζε πως "δεν έχει ξαναδεί τον Μέσι τόσο εκτός ομάδας. Θέλει να φύγει τώρα".

Η φετινή σεζόν ήταν καταστροφική για τη Μπαρτσελόνα, ειδικά μετά την ιστορική συντριβή με 8-2 από τη Μπάγερν στα προημιτελικά του Champions League. Ο 33χρονος Μέσι εμφανίζεται αγανακτισμένος με τη διοίκηση και με τον τρόπο που λειτουργεί το τελευταίο διάστημα.

Λίγο αργότερα, ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Radioestadio μίλησε με τον δημοσιογράφο Μαρσέλο Μπέχλερ, ο οποίος ανέφερε: "Ο Μέσι έχει επικοινωνήσει στη διοίκηση την επιθυμία του να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει μόνο αν του παρουσιάσουν ένα πρότζεκτ πειστικό. Ένα μέλος της διοίκησης μου είπε ότι ποτέ δεν έχει δει τον Μέσι με τέτοια επιθυμία να φύγει".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ