ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Marca: Δεν έβαλε τον Μέσι στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής

Barcelona's Lionel Messi looks on during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday March 30, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi looks on during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday March 30, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η ισπανική εφημερίδα "Marca" δεν συμπεριέλαβε τον Μέσι στην καλύτερη 11άδα της 29ης αγωνιστικής, παρά την εκπληκτική απόδοση του Αργεντινού στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ.

Τι κι αν ο Μέσι σκόραρε 2 γκολ στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ το Σάββατο (30/3); Τι κι αν άπαντες στο Καμπ Νου έγιναν μάρτυρες μίας μαεστρικής εκτέλεσης φάουλ του; Η ισπανική εφημερίδα "Marca" δεν φαίνεται να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του φίλαθλου κοινού.

Σα να μην έφτανε το γεγονός ότι η εφημερίδα αφαίρεσε το εκπληκτικό γκολ-φάουλ από τον Μέσι, χρεώνοντας το ως αυτογκόλ του Βίκτορ Σάντσεθ, αποφάσισε να μην συμπεριελάβει τον Αργεντινό στην καλύτερη 11άδα της 29ης αγωνιστικής.

Marca: Δεν έβαλε τον Μέσι στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής

Συγκεκριμένα, στην επιθετική γραμμή επέλεξε τον Μπενζεμά, τον Ιάγκο Άσπας της Θέλτα και τον Γουίλιαμς της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο μοναδικός παίκτης της Μπαρτσελόνα στην 11αδα είναι αμυντικός και πρόκειται για τον Κλεμέντ Λενγκλέ. Την υπόλοιπη ομάδα συμπληρώνουν οι Ομπλάκ, Γκαγιά, Νούνιεζ, Νάβας, Τόμας, Κοντογκμπιά και Μοράλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Ελεύθερο το πεδίο για Ντε Λιχτ
Εσπανιόλ: Εκτός αποστολής ο παίκτης που ζήτησε τη φανέλα του Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ