ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Μπορεί να πάρουμε τρεις τίτλους, μπορεί και κανέναν"

Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λουίς Ερνίκε αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τη διαιτησία στο Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν-Ζερμέν και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στον ίδιο και στην ομάδα του μετά την επική ανατροπή της Τετάρτης.

Η Μπαρτσελόνα καλείται να αφήσει πίσω της την ευφορία από την νίκη, επική ανατροπή και πρόκριση επί της Παρί Σεν-Ζερμέν και να επίκεντρωθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντεπορτίβο. Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Λουίς Ενρίκε, υποστήριξε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ομάδα της Βαρκελώνης, η οποία μπορεί να μείνει με τρεις τίτλους στο τέλος της σεζόν, μπορεί και με κανέναν.

"Είναι μειονέκτημα το γεγονός ότι είχαμε ματς την Τετάρτη, αλλά εμπιστεύομαι την εμπειρία των παικτών μου και ξέρω πως θα διαχειριστούν την κούραση. Η Ντεπορτίβο άλλαξε προπονητή κι αυτό είναι επικίνδυνο. Προετοιμαζόμαστε με την ίδια ένταση για όλα τα ματς.

Ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί. Παλεύουμε για το πρωτάθλημα, είμαστε στα προημιτελικά του Champions League και στον τελικό του Copa del Rey. Μπορεί να πάρουμε τρεις τίτλους, μπορεί και κανέναν. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την Τετάρτη. Θα ήταν τρελό (σ.σ να αλλάξει κάτι)", υποστήριξε ο Λουίς Ενρίκε.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ