ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Είμαι τσαντισμένος με την ήττα"

Λουίς Ενρίκε: "Είμαι τσαντισμένος με την ήττα"

Ο Λουίς Ενρίκε στάθηκε στα 4 δοκάρια και στις 19 τελικές της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Θέλτα, τονίζοντας πως του άρεσε η απόδοση των παικτών του όχι όμως και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά την ήττα από τη Ρεάλ στο "Bernabeu" (1-3), η Μπαρτσελόνα δέχτηκε νέο στραπάτσο στο ισπανικό πρωτάθλημα καθώς ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από τη Θέλτα (πρώτη νίκη για την ομάδα της Γαλικίας στο "Camp Nou" από το 1942) και υποχώρησε στην τρίτη θέση του πίνακα.

Ο Λουίς Ενρίκε εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως οι παίκτες του έφτιαξαν πολλές φάσεις για γκολ και ότι πέρα από τα δοκάρια βρήκαν απέναντί τους και τον εκπληκτικό γκολκίπερ του Θέλτα, Σέρχιο.

"Είχαμε 19 τελικές προσπάθειες, 9 εντός εστίας και σημαδέψαμε τέσσερις φορές το δοκάρι. Κάποιες φορές η μπάλα δεν θέλει να μπει μέσα.

Λουίς Ενρίκε: "Είμαι τσαντισμένος με την ήττα"

Δεν ανησυχώ και μπορώ να πω ότι μου άρεσε η συμπεριφορά των παικτών μου αλλά είμαι τσαντισμένος που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

"Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε αλλά θα υπέγραφα από τώρα αν μου έλεγαν αν θέλω να έχουμε τόσες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι.

Συνήθως τέτοια ματς τα κερδίζεις με τόσες ευκαιρίες αλλά αυτή δεν ήταν η μέρα μας. Εάν δεν είσαι κυνικός και έχεις και τον Σέρχιο να κάνει τέτοιες επεμβάσεις, μπορούν να έρθουν τέτοια αποτελέσματα".

Όσο για την επόμενη ημέρα στο στρατόπεδο των "μπλαουγκράνα" που τους βρίσκει εκτός κορυφής, ο Λουίς Ενρίκε είπε:

Λουίς Ενρίκε: "Είμαι τσαντισμένος με την ήττα"

"Οι ήττες είναι οδυνηρές και μπορούν να δημιουργήσουν αμφιβολίες. Το σημαντικό είναι να ανακάμψουμε και να δείξουμε ότι είμαστε προετοιμασμένοι να αλλάξουμε την κατάσταση.

Το εύκολο τώρα θα ήταν να θυσιάσουμε τους εαυτούς μας και να πούμε ότι όλα πήγαν λάθος. Δεν είμαι αυτής της άποψης, έχω πίστη σε αυτό που κάνουμε".

Σημειώνεται πως η επόμενη υποχρέωση για τη Μπαρτσελόνα είναι το εκτός έδρας με τον Άγιαξ για την 4η αγωνιστική του Champions League την ερχόμενη Τετάρτη (5/11) ενώ επιστρέφει στη La Liga το Σάββατο (8/11) με το εκτός έδρας ματς με την Αλμερία.

Απογοητευμένος από την ήττα στο "Camp Nou" από τη Θέλτα ο Λουίς Ενρίκε:

Μπαρτσελόνα - Θέλτα 0-1 (Highlights):

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ