ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λιονέλ Μέσι: Πανηγύρισε με στυλ... Σουάρες για να τον τιμήσει

Barcelona's Luis Suarez, celebrates after scoring his side's third goal with Lionel Messi during a Spanish La Liga soccer match between Eibar and FC Barcelona at the Ipurua stadium in Eibar, Spain, Saturday Oct. 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Luis Suarez, celebrates after scoring his side's third goal with Lionel Messi during a Spanish La Liga soccer match between Eibar and FC Barcelona at the Ipurua stadium in Eibar, Spain, Saturday Oct. 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε από την άσπρη βούλα στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ και πανηγύρισε το γκολ του όπως ο Λουίς Σουάρες, θέλοντας να τιμήσει τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες είχαν δημιουργήσει ένα αχτύπητο δίδυμο στη Μπαρτσελόνα και για μια εξαετία ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον. Φέτος, ο Ουρουγουανός ήταν εκτός πλάνων του Ρόναλντ Κούμαν και κατέληξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Αργεντινό να παίρνει θέση μάλιστα για τη μετακίνηση του Ουρουγουανού στο Instagram και τον ίδιο να του απαντάει.

Στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ, όπου οι Καταλανοί επικράτησαν με 4-0 στο "Καμπ Νου", ο Μέσι σκόραρε από την άσπρη βούλα του πέναλτι πανηγύρισε όπως συνηθίζει ο Σουάρες (πέτυχε δυο γκολ στο ντεμπούτο του με τους ροχιμπλάνκος), θέλοντας να τον τιμήσει και να του δείξει πως μπορεί να είναι πλέον σε αντίπαλα στρατόπεδα, αλλά η σχέση τους παραμένει κάτι παραπάνω από στενή.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ