ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Η πρώτη φωτογραφία με δεμένο το χέρι

FC Barcelona's Lionel Messi looks painfully injured during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi looks painfully injured during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η ισπανική "SPORT" έφερε στο φως της δημοσιότητας την πρώτη φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι με δεμένο το τραυματισμένο δεξί του χέρι (PHOTO).

Ο Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει στη δράση στα μέσα Νοέμβρη, εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη.

Η καταλανική "SPORT" αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του λαβωμένου σταρ από την Αργεντινή ο οποίος "συνελήφθη" από το φωτογραφικό φακό του Μέσου σε έξοδό του με τον Λουίς Σουάρες.

Ο Μέσι δείχνει ευδιάθετος στην πρωτοσέλιδη PHOTO της εφημερίδας, ενώ τονίζεται στο ρεπορτάζ πως έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει για την επιστροφή του.

Υπενθυμίζουμε πως ο καπιτάνο της Μπαρτσελόνα ταλαιπωρείται από κάταγμα στον βραχίωνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λιονέλ Μέσι: Η πρώτη φωτογραφία με δεμένο το χέρι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ