ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λιόν: Σε καλό δρόμο η επιστροφή του Ουμτιτί

France's Samuel Umtiti celebrates at the end of the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. France won 1-0. (AP Photo/Petr David Josek)
France's Samuel Umtiti celebrates at the end of the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. France won 1-0. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Η Λιόν ζήτησε τον Σαμουέλ Ουμτιτί δανεικό από την Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την Equipe η επιστροφή του 26χρονου Γάλλου στους γκον βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Λιόν. Έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής των γκον, ενώ το 2012 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα.

Από εκεί τον απέκτησε η Μπαρτσελόνα το 2016 αντί 25.000.000 ευρώ. Πλέον η Λιόν έχει ζητήσει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς του από τους μπλαουγκράνα.

Έτσι κι αλλιώς ο 26χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν λογίζεται ως βασικός και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δεν έχει πιθανότητα να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Όπως αναφέρει η Equipe σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε το απόγευμα της Παρασκευής (25/9) η επιστροφή του Ουμτιτί βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς οι συνομιλίες των τριών πλευρών έχουν κορυφωθεί τις τελευταίες ώρες.

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ